Apple minnes Steve Jobs

Apple minnes Steve Jobs

I dag er det ett år siden Steve Jobs gikk bort og det har Apple i dag valgt å minnes på deres nettside. Går du til Apple.com nå er forsiden gjort om til en hyllest til Jobs. En video med høydepunkter og uttalelser fra Steve Jobs karriere hos Apple vises på forsiden

Videoen har tatt over hele Apples forside og etter videoen vises et brev fra Tim Cook. All produktpromotering er tatt vekk fra forsiden av Apple.com og Apple viser kun dette brevet etter videoen.

Tim Cook

En fin måte å minnes Steve Jobs på.

Tags:
Tkima1s bilde

Tkima1

Virkelig en minneverdig mann. Hvil i fred, Steve Jobs. Takk for alt du har gjort!

robin1993

han var virkelig en minneverdig mann. Hvil i fred, Steve Jobs. Takk for alt du har gjort ,hadde du vært med på nr 5 vil jeg tro at den hadde blitt bedre , så jeg bytter ikke over til nr 5

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

Han har garantert hatt masse å gjøre med iPhone 5...

Sorhiim

En stor man som verden ikke kunne vært foruten!

manwithnoname

Vil anta at han har hatt veldig mye å gjøre med iPhone 6 når den kommer også. Bare ta mote industrien som et eksempel, de ligger gjerne 2 år foran med kolleksjonene sine.

F.eks om vinteren holder de på med sommerkolleksjonen for 2014 og til sommeren er det vinterkolleksjonen 2014. Gjelder sikkert ikke alle, men er ganske så vanlig.

magnuz

veldig fin markering av Steve Jobs død fra Apple. Hvil i fred Jobs.

Mika71s bilde

Mika71

Hvil i fred. Veldig fint gjort av Apple.

svars bilde

svar

@manwithnoname jeg mener det var SJ, eller noen andre i Apple som en gang sa at de lå 2-3generasjoner frem på tegnebrettet til en hver tid. Så SJ har nok jobbet direkte med iPhone6 ja.

Synes videoen var fin, samlet essensen av SJ og Apple, ihvertfall slik han var på keynotes.
:)

robin1993

Han har garantert hatt masse å gjøre med iPhone 5... ja kansje du har rett , synes det var små endringer og holder meg bare til nr 4

nils.js bilde

nils.j

Steve Jobs' brennende grunntanke var å gjøre noe komplisert enkelt å bruke. Samtidig skulle det være vakkert! Husk på beskrivelsen om at skapets bakside også skulle tåle dagens lys.
Denne grunnleggende holdningen eksisterer sikkert fortsatt hos Apple., og på denne måten kommer Steve Jobs til å påvirke Apple's utvikling fortsatt i lang tid.

jiffjaff

Steve Jobs hadde nok veldig mye med iPhone 5 å gjøre. Apple hadde tatt patent på iPhone 4 allerede i 2004, altså før den 1. iPhone ble lansert.

noseys bilde

nosey

Steve Jobs var en fantstisk mann. Har ikke vært borti makan til taler, fantastisk å sitt å se på keynotes når Jobs presenterer produktene "sine"! :) Tenker på hva jeg skulle gjort uten Macen min nå, og iPhone 5-en min som snart kommer. Utrolig trist, håper at Apple fortsetter å lage produkter slik Jobs ville gjort, selv om han uttalte, i fremtiden "ikke gjør det jeg ville ha gjort, gjør det som er riktig"! tenker på produkter Jobs hadde videreutviklet eller funnet opp som vi ikke kan tenke oss til, som kanskje aldri vil bli funnet opp av noen annen. I selvbiografien sin skrev han jo også at han ville finne opp læreboka på nytt. Tenk så mye vi kanskje går glipp av i fremtiden. Han var rett og slett et geni, og legende. Steve Jobs var bokstavelig talt Apple! Følte at det manglet noe under presentasjonen av iPhone 5, bl.a. "but there is one more thing...", og måten han presenterte det på, og måten han brukte humor til å rakke ned på andre produsenters produkter.

Hvil i fred, Steve Jobs!

ircos bilde

irco

Jeg har kjøpt et produkt av Apple, ikke et forhold til en mann jeg ikke kjenner. Det blir litt underlig når jeg må se en minnevideo på hjemmesida når jeg er på jakt etter support til et produkt som ikke funker.

noseys bilde

nosey

da har du nok vært til de grader uheldig med akkurat den enheten du fikk! og videoen kan du bare krysse vekk! :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai