Ukens anbefaling: NewsFire

Denne ukens anbefaling er et program for de som ønsker rask og enkel tilgang til nyheter. Er du lei av å klikke gjennom alle dine favoritter i nettleseren din, da er dette noe for deg. Programmet heter NewsFire, og leser RSS-feeds (Really Simple Syndication). De fleste store nyhetssider har støtte for dette. Mac1.no, Aftenposten, Dagbladet, VG, for å nevne noen. Ikke bare får man lest nyheter raskt og enkelt, men også med stil! NewsFire er et utrolig lekkert program, og det er ikke uten grunn programmet på sin hjemmeside har underteksten "Mac RSS with Style". Det er utrolig enkelt å legge til nye "feeds", og med NewsFire har man til og med muligheten til å automatisk sjekke internettsider for RSS-feeds.

Discover Feed
Aftenposten

For å organsiere nyhetene kan man kan opprette grupper og "Smart Folders", akkurat som "Smart Playlists" i iTunes. Det er enkelt og lynraskt å søke gjennom nyhetssidene man abonnerer på, og nyhetene oppdateres automatisk etter selvvalgt tidsintervall.

Auto Update

Man kan laste ned en demo-versjon hvis man vil prøve programmet før man kjøper det, men da kan man ikke legge til flere enn 25 feeds/grupper. Programmet koster ikke mer enn $18.99 for fullversjon.
For å legge til Mac1 i NewsFire, trykk på +knappen og lim inn denne adressen: http://www.mac1.no/community/backend.php

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai