Ny iMac, Mac mini og Retina MacBook Pro 13" i morgen?

Ny iMac, Mac mini og Retina MacBook Pro 13 i morgen?I morgen kl 19:00 har Apple invitert til det som ser ut til å bli en lansering av iPad mini, men samtidig regner mange også med at Apple vil slå på stortromma og slippe en ny iMac, Mac mini og Retina MacBook Pro 13" på en og samme gang.

Det er noe Apple sjeldent gjør, men på god vei inn i julesesongen er det åpenbart at Apple gjerne vil ha så mange som mulig oppdaterte produkter i butikkene.

Morgendagens Apple Event har lenge vært ryktet og mer eller mindre bekreftet til å skulle handle om en ny og mindre iPad på 7.85". De «sikre» kildene i Wall Street Journal, The Loop og iMore har alle bekreftet en iPad mini vil lanseres i morgen, men det store spørsmålet er om det er alt?

Vi har tidligere skrevet om Retina MacBook Pro 13" og mye tyder på at en slik maskin er nærme en lansering. En rekke bilder av en Retina MacBook Pro 13" har dukket opp på kinesiske nettsteder.

Ryktene om en ny iMac og Mac mini har også begynt å tilspisse seg og mange peker på en lansering under morgendagens event. Det er derimot svært lite konkrete beviser utover dårlig lagerstatus som peker på at nye iMacer eller oppdaterte Mac minier er underveis, men ofte er lagerstatusen alt som skal til for å starte et rykte. Samtidig er det godt over et år siden forrige iMac-oppdatering og man kan utvilsomt si at det er på høy tid med en oppdatering.

For mye på en gang?

Apple er kjent for å holde fokus på sine lanseringer og introduserer sjeldent alt for mange store oppdateringer samtidig. Morgendagens store lansering virker å være iPad mini og kanskje en Retina MacBook Pro 13". Er det da plass til å lansere en splitter ny iMac også eller er dette rett og slett for mye?

Hvis man er skeptisk anlagt virker det å være for mye for Apple å lansere tre helt nye produkter på en og samme kveld, men samtidig så er dette en viktig periode for Apple hvor de normalt omsetter for svært høye summer. I tillegg lanserer Microsoft Windows 8, Surface og Windows Phone 8 og Google nye Nexus-produkter i løpet av de neste dagene.

Tags:

krsk0

Tipper keynoten vil være fokusert rundt iPad mini, men at nye maskiner dukker opp i Apple Store etter keynoten (slik som airport express under wwdc).

devo

En stille oppgradering av Thunderbolt display som gir støtte for USB3, og jeg er solgt. Den pluss 13" rMBP er alt jeg trenger.

TheRealChristoffers bilde

TheRealChristoffer

Klar for mac mini!!

rattata12s bilde

rattata12

Håper på ny mini!! Mediasenter maskinen bør fornyes, kanskje med 4K støtte (gjennom software update seffelur)..

Javel75

Det er ikke noe problem å lansere nye iMacs. De behøver ikke nevne de engang. Bare å oppdatere butikken, når ble ny iMac sist avslørt på en event??

rattata12s bilde

rattata12

iMac'ene kommer trolig med bedre skjerm enn dagens, så det kan være verdt å si noe om, kanskje nytt design også...

Martin_Rs bilde

Martin_R

Blir det ping live?

anserigs

Eg vil sei det vil være veldig rart om ikkje Apple vil lansere ny iMac ikveld. Maskinen er snart ikkje oppgradert på 2 år, då bør det være lov å forvente noko nytt. Retina iMac trur eg kanskje er 1-2 år unna, men ny iMac med oppgradert minne, skjermkort, prosessor trur eg en kan forvente. Kjem det bestiller eg på torsdag :)

bellariss bilde

bellaris

Dette vil i tilfelle ikke være nyheter, bare en oppgradering/forandring. Jeg har lyst å se noe nytt om TV.

anserigs

Bellaris: eg trur Apple "iTV" vil me først sjå neste år på WWDC. Problemet er at Apple ikkje ønsker å tape penger på tv og derfor trur eg det drøyer en del.

eplefrik

Har ikke sett så mye snakk om iTunes, men regner med at det kommer i kveld?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai