NuStand og Mini mount setter Mac mini vertikalt

NuStandHar du litt dårlig plass på skrivebordet og bruker en Mac mini? Da er kanskje NuStand for Mac mini fra NewerTech eller Mini mount fra H-Squared et produkt for deg.

Med disse produktene kan kan du nemlig plassere din Mac mini vertikalt i høyden og dermed spare litt plass på et trangt skrivebord.

NewerTech er en gammel traver i Mac-verden, men selskapet har produsert en rekke produkter som både er smarte og nyttig. Deres nyeste produkt ligner veldig mye på Twelvesouth (et annet bra ekstrautstyrsselskap) sin BookArc for MacBook Air, men denne gangen er det en stasjonær Mac som skal opp å stå.

NuStand setter Mac mini vertikalt

NuStand er en aluminiumsstand som rett og slett gjør det lett å sette en av de nye Mac miniene (2010-2012) vertikalt fremfor på bordet som den er ment. Med Macen stående vertikalt sparer man åpenbart litt plass hvis man har et trangt skrivebord og man får også lettere tilgang til kabler og USB-pluggene. I tillegg gis Macen litt mer ventilasjon og derfor slår ikke vitene inn like fort.

NuStand er laget i aluminium og har silikoninnlegg i midten for å ikke skade minien når den settes ned. I tillegg står hele NuStand på gummiføtter. Prisen for NuStand er $19 og denne bør vel dukke opp i norske butikker eller nettbutikker om ikke alt for lenge. Du kan lese mer om produktet hos NewerTech.

Veggmontering?

Hvis du har virkelig dårlig plass er kanskje en veggmonteringssett en bedre ide til Mac mini.

Minimount

H-Squared har laget en løsning for dette som de kaller Mini mount. Med denne løsningen bytter du ut bunnplaten på Mac minien med en ny plate med skruehull og dermed kan du skru Mac minien rett i veggen. Det sparer deg mye plass og ser faktisk også ganske tøft ut.

H-Squared sin Mini mount koster $59 fra H-SQ.com.

Tags:
-Evens bilde

-Even

Alt som spinner rundt vil ikke ta skade av dette?

Olav--s bilde

Olav--

Går fint å montere en disk vertikalt

men hva med denne : http://www.cableworld.no/veggfesteoppheng/magnet-veggoppheng/eholms-magnet-veggoppheng-apple-til-mac-mini-new.asp

Det er noe man klistrer på baksiden av mac mini og det festes med en magnet.

"Eholms magnet veggoppheng fungerer ved at du klistrer den 2 mm tynne magnetiske folien på baksiden av enheten som skal veggmonteres"

litt skeptisk siden den er magnetisk...

tkse

Magnet faktisk. Da tror jeg det er mer enn kontrolleren som går fra veggen til gulvet etter en FIFA-match.

Ttigers bilde

Ttiger

Veggmonteringen var tøff. Men er det ikke bare å skrue fast bunnen til veggen, å fest mini på den? Enkelt å greit.

Olav--s bilde

Olav--

Ryker garantien da?

-Evens bilde

-Even

NuStand bestillt! :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai