Retro Game Crunch - 6 retrospill på 6 måneder

Retro Game CrunchSelv om våre Macer blir raskere og spillene mer avansert for hver dag som går, så er det ikke mye som slår et godt gammelt retrospill i ny og ne. Hvis du er gla i de gamle 8-bits slagerene er Kickstarter-prosjektet Retro Game Crunch noe for deg. Ingen sier vel nei til 6 retrospill på 6 måneder til kun $25?

Kickstarter er et av undertegnedes favorittnettsteder og antallet prosjekter verdig støtte er overveldende. Hvis du liker retrospill er Retro Game Crunch prosjektet for deg. Spillutviklerene Shaun Inman, Rusty Moyher og Matt Grimm har gått sammen om et Kickstarter-prosjekt hvor de skal utvikle 6 retrospill de neste 6 måneden. 1 spill per måned. Alt de behøver er å samle inn $60 000 via Kickstarter og de er godt på vei med $15 000 innsamlet allerede.

Spillutviklerne bak Retro Game Crunch er ikke helt ukjente i spillverden og har allerede et par gode iOS-spill på sin kappe. Spill som The Last Rocket, Bloop og Boxcat er alle spill som får mitt 8-bitshjerte til å banke litt fortere.

Du kan lese mer om prosjektet og eventuelt støtte det med ca 140,- hard opptjente kroner hos Kickstarter.com.

kovacs

Takk for tipset! Gikk in på $50 + 10, da er t-skjorte og fonter med. Genialt opplegg.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai