Black Friday-salg hos Apple nå på fredag?

Black Friday-salg hos Apple nå på fredag?Apple holder salg bare en eneste gang i året og dette skjer under «Black Friday». Black Friday er en amerikansk salgstradisjon og forekommer dagen etter thanksgiving. Thanksgiving er alltid den fjerde torsdagen i november og det betyr at årets Black Friday dermed må være fredag den 23. november.

Om Apple vil fortsette tradisjonen de har startet i Norge de siste årene vites ikke, men hvis du planlegger å kjøpe noen Apple-produkter i Apple Store kan det være lurt å vente til på fredag og en eventuell Black Friday.

Dette er den eneste dagen i året hvor Apple har salg i Apple Store, men du må ikke forvente deg noen store rabatter. Normalt setter Apple ned prisen med et par hundrelapper på de nyeste Macene og de mest populære produktene som iPhone og iPad mini er sjeldent særlig rabattert.

Apple selv ønsker ikke å bekrefte om neste fredag vil være Black Friday, men tradisjonen tro tyder alt på det. Apple la også nylig ut sin julegaveguide og ofte er det de samme produktene som havner på salg under Black Friday.

MacLets bilde

MacLet

Vurderer å kjøpe iPad 3 (the new iPad) i nær fremtid, tror dere det blir noe tilbud på den i morgen?

njadve

Det vanlige er vel at de mindre etterspurte Apple-produktene får en veldig liten rabatt (eks. Mac Mini, Macbooks etc.) mens iPhones, iPods og iPads ikke får det.

Ellers bruker det vel også å bli greie priser på ekstrautstyr fra andre leverandører. Det er jo logisk ettersom AppleStore har ganske høyt prisnivå på disse til vanlig; mao gode marginer og mulighet for rabatt.

Det som imidlertid skjer hvert år er at folk blir skuffa fordi rabattene sjeldent kommer opp i tosifret antall prosent...

Oppentrapp

Norske Apple store er nå nede!!

Gullfrodes bilde

Gullfrode

Var stusselig utvalg på rabattert ekstrautstyr i år...

freddjohs bilde

freddjoh

Håpet på en rabatt på iPad Mini, men neida....

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai