Siri og kart integreres i OS X 10.9

Siri og kart integreres i OS X 10.9Selv om det ikke er lenge siden vi fikk Mountain Lion på våre maskiner, så er Apple allerede godt i gang med å utvikle OS X 10.9. Den neste oppdateringen til OS X som kanskje lanseres allerede neste år og skal vi tro rykter vil Siri og Apples karttjeneste være integrert i systemet.

Det er 9to5Mac, som har en troverdig innsider hos Apple, som kan avsløre at Apple vil legge inn både Siri og karttjenesten i OS X og dermed gjøre integrasjonen mellom iOS og OS X enda tettere.

I årets OS X-oppdatering fikk vi integrert notater, påminnelser, Game Center og varslingssenterert fra iOS og denne trenden skal tydeligvis fortsette. Fremfor å følge Microsofts sin tankegang og samkjøre systemene ønsker Apple åpenbart at iOS og OS X skal være adskilt, men samtidig gi en konsistent opplevelse. Data skal synkroniseres på tvers av OS X og iOS og dette skal da også kanskje inkludere Siri og kart.

Det store spørsmålet er da hvilket kattenavn Apples nye OS X-variasjon skal ha?

devo

Mac OS X 10.9 Sea Lion

devo

Mac OS X 10.9 Sea Lion, dobbelpost edition.

MacFans

Snøelefant, hilsen fleksnes

LCD

Party Lion

el-nico

Vi burde absolutt få en "likes"-knapp for bruk til kule kommentarer i dette forumet :D

rattata12s bilde

rattata12

Enig el-nico. Forumet er fra steinalderen på slike ting som det der...

lm.flage

Noe som er mer interessant enn hvilken katteart det blir neste gang, er jo hva det blir neste der igjen.. da er jo 10.x, (x=0..9) - og siden OS X står for OS 10, så må det jo bli .. ja, OS XI?

Snires bilde

Snire

Weasel

Orfeuss bilde

Orfeus

O.S X. 9 Norwegian Forest Cat

SteinR

Faktisk så hadde det vær mer på sin plass å fikse batteri-problemen for bærbare i nåværende utgave. KJenner jeg begynner å bli lei hele møkka!

Mac11es bilde

Mac11e

OSX Lynx :)

sebastianhaukas

Dandelion

(Løvetann)

Dr.Peppers bilde

Dr.Pepper

[url=http://applescoop.com/2012/11/17/exclusive-mac-os-x-10-9-will-be-named-lynx/">LYNX

budbringerens bilde

budbringeren

Siri syns jeg ikke er så interessant uten norsk tale. Kart, hvis og når det blir ordentlig, er veldig interessant. Men hva med iBooks for mac f,eks. Og jeg håper slikt som hurtigvisning og annet får et annet utseende, der var SL mye vakrere med den blanke, sorte bakgrunnen. Håper noe av dette kommer tilbake i neste OS. Og må norsk ordliste være med.

syns neste skal hete PUS jeg!

rattata12s bilde

rattata12

Støtter kommentaren litt lengre her oppe, helvette de har så mye å fikse før de skal lage nytt.... Retina'n krasjer litt mtp. grafikkkort (må kjøre GT 650m på hele tiden, HD-4000 henger seg)...

atlelage

Hva med å la iOS enheter printe via OSX/CUPS?? For dumt at en ikke kan benytte sine eksisterende printere i hjemmenettverket.
Siri - kjekt å ha, men uinteressant uten norsk, og kartene kan de spare seg for inntil de kommer med en seriøs løsning. Dagens kart er jo latterlige - go Google!

Ellers synes jeg neste utgave bør hete "Garfield":-)

Cybbe

Lolcat?

okvalles bilde

okvalle

Bobcat

mimmels

http://9to5mac.com/2012/11/20/apple-hiring-folks-to-work-on-arabic-danish-dutch-finnish-norwegian-and-swedish-versions-of-siri/

Vi nærmer oss!!

noseys bilde

nosey

Hadde tenkt å spørre om dette, kjempeartig å høre at det nå etterhvert kommer Siri, og ikke minst kart til OS X. Veldig mye enklere å bruke kartet på Macen, og at Siri om ikke så latfor lenge kommer på norsk! Konge! :) En ting jeg lurer på i Maps, går det an å bruke det slik at hvis man går tur så kan man etterpå se ruta man har gått, hvor langt osv?

Lurer også veldig på hva nye OS (X?) kommer til å hete!

el-nico

Det har tatt sin tid, og flere forskjellige forsøk, men nå kaller Siri meg "Kaptein" når jeg snakker med henne :)

(Jeg lever et meget rolig og kjedelig liv)

rattata12s bilde

rattata12

Det har tatt sin tid, og flere forskjellige forsøk, men nå kaller Siri meg "Kaptein" når jeg snakker med henne :)

Sitter du å lærer hun som en papegøye :P ?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai