Mens vi venter på ny iTunes

Mens vi vneter på iTunes

I oktober skulle Apple egentlig lansere iTunes 11, men valgte på overtid å utsette lanseringen til november. Med kun få dager igjen av november må vi vel enten belage oss på en ny utsettelse eller snarlig lansering. I den anledning har Arstechnica tatt en god gjennomgang av iTunes fra 2001 til 2012. Verdt en titt.

Tags:

Alfred.Woodden

Gode minner. Kan nesten ikke tro at iTunes pleide å se så gammeldags ut. Tenk at en gang i tiden var iTunes 1.0 og 2.0 regnet som designperler. hehe.

rattata12s bilde

rattata12

Men må si @Alfred.Woodden at så mye nytt har det jo ikke blitt, vi har jo samme oppsett av navngiving ++ (linjer med sanger er jo kliss lik). Største håp for iTunes 11 er lossless kjøp :)

Runar48

Trur ikke den kommer fordi "kommer i November" merket på den nye iMacen er borte. :(

Alfred.Woodden

@rattata12

Stemmer det, konseptet er det samme, bare drakten som er ny, men nå har jo iTunes 11 et mye større fokus på album, enn på lister med artister.

Lurer også på om utsettelsen av iTunes 11 kan ha noe med Lossless forhandlinger å gjøre, eventuelt om det er lansering av Match i blant annet Norge :) Er lov å håpe.

budbringerens bilde

budbringeren

@rattata: Er så enig!:) Har savnet det i alle år. Og hvis album etterhvert selges i 24 bit og høyere samplerate(fortsatt lossless) har endelig musikken kommet ditt filmen allerede er. Skulle ønske man så kunne streame musikken via iCloud i aac 256 kbps, mens man har original kvalitet i hardisk. Da er jeg omsider fornøyd og begynner å handle musikk i itunes.

Jeg er stygt redd det ikke vil skje enda. Fins ikke nok etterspørsel. Men lov å håpe.

rattata12s bilde

rattata12

Les her:

http://www.macrumors.com/2011/02/22/apple-reportedly-looking-to-offer-24-bit-music-files-in-itunes-store/

Kan være det er noe, alle har spekulert i at "2012 er året der itunes går til lossless". Og med iTunes 11 så ser jo dette lovende ut!

budbringerens bilde

budbringeren

Det hadde vært glimrende, rattata:)
Bedre sent enn aldri, for det kommer virkelig sent. Jeg så at Neil Young gikk ut med dette og ytret et ønske om at musikkbransjen må selge musikk med høyere kvalitet og slikt antakeligvis hjelper.

Krysser fingre:)

rattata12s bilde

rattata12

@budbringeren, hehe, ja fant en artikkel om han når jeg leste og leitet etter info om dette første gang, om jeg finner den så oppdaterer jeg kommentaren her :P

budbringerens bilde

budbringeren

@rattata, da får ikke iTunes meg som kunde av musikk denne gangen heller da, jeg hadde dessverre rett i mistanken min.

En liten trøst at f,eks Deutche Grammophon, et stort selskap innenfor klassisk musikk gjør hva vi ønsker(bortsett fra at alternativet er mp3).

http://www.deutschegrammophon.com

Av alle selskaper burde jo Apple latt kunden få velge kvalitet. Apple er jo kvalitet;)

rattata12s bilde

rattata12

Skuffende ja, piratebay har meg som kunde litt lengre da :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai