Noen nye iMacer er satt sammen i USA

Noen nye iMacer er satt sammen i USA?

Apples produksjon i Kina har vært mye omtalt og diskutert og i lys av dette er det ganske interessant at flere har fått den nye iMacen med påskriften «Assembled in USA» fremfor «Made in China». Dette har fått mange til å spekulere i om Apple har flyttet produksjon til USA?

Noen nye iMacer er satt sammen i USA?

Det var iFixit som først rapporterte om dette i deres åpning av den nye iMacen, men også flere andre har mottatt iMacer med denne påskriften.

Dette betyr at Apple har bygd sammen iMacen i USA, men at delen fortsatt er produsert i Kina og andre steder. Hvorfor Apple har valgt å sette sammen en del av iMacene i USA og ikke i Kina vites foreløpig ikke, men antageligvis kan det ha med den enorme produksjonen av iPhone 5 og iPad mini som gjør ressursene til Foxconn og andre redusert.

De nye iMacene er også tilgjengelig i begrensede kvanta og iMac 27" kommer ikke før i slutten av desember. Å flytte deler av produksjonen til USA kan dermed være en del av en «backup»-produksjon for å få tatt unna bestillinger.

Via Apple Insider

Tags:
TorsteinOs bilde

TorsteinO

Ah, da har man bestilt en 27" med i7, 3TB fusion drive og 680MX, forventet ankomst om rett over en måned, så da blir det jo også litt spennende å se hvor den er bygd :)

DET skal bli helt utrolig digg, min trofaste gamle MBP fra 2008 begynner unektelig å føle alderen!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai