OCDock - den perfekte iPhone-dock for iMac?

OCDock

Hvis du har en iMac, en iPhone og liker et veldig ryddig skrivebord, så er kanskje denne nye Kickstarter docken noe for deg. OCDock er en aluminiums dock som du setter på iMacens fot. En ny og tynn USB-kabel går under foten til iMacen og sikrer et «kabelfritt» skrivebord.

OCDock er et Kickstarter-prosjekt, noe som betyr at produktet ikke er ferdigutviklet og for at det skal bli virkelighet trenger det din støtte. OCDock må nå et mål på $49000 på Kickstarter for å komme i mål og i skrivende stund er de ganske så nærme med $32283.

OCDock er en aluminiums dock som du fester på foten til en iMac og drar en tynn og flat USB-ledning under og opp til USB-porten på Macen. Docken finnes i to varianter, OCDock mini for de som bruker iPhone uten deksel og OCDock for de som bruker med deksel. Størrelsen er forskjellen og prisen begynner på $55 via Kickstarter.

Hvis du liker ryddige skrivebord og savner en skikkelig god dock til din iPhone ser dette ut som et godt produkt - gitt at de ikke blir like forsinket som docken dette produktet nok er litt inspirert av - Elevation Dock.

Du kan lese mer om prosjektet og se flere bilder på Kickstarter.

budbringerens bilde

budbringeren

Syns faktisk den var i veien, at iMacen ikke ble like pen. Stemte ikke helt i mine øyne, men sikkert praktisk.

Mac Lovins bilde

Mac Lovin

Helt enig, den kludrer til imacen og telefonen stikker helt opp til kanten av skjermen. Tror jeg foretrekker en kabel og telefonen på bordet framfor denne.

martenmarten

Helt fantastisk! Jeg har ventet dette produktet lenge. Har akkurat bestilt meg en og gleder meg til å hente det. Ingen flere kabler på bordet mitt :)

joakimulseths bilde

joakimulseth

Vurderte å backe de ved å kjøpe en, men så kom jeg plutselig på: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hj1iO78d6AM

The Dock is Dead.

- Joakim Ulseth
www.joakimulseth.com

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai