Første film om Steve Jobs klar i april

Første film om Steve Jobs klar i april

Steve Jobs liv har fascinert mange og det er der for ikke overraskende at det etter hans død nå dukker opp flere film om mannen og Apple. Mest spenning knyttes det til Aaron Sorkins film basert på den offisielle biografien. I april har dog en annen film med Asthon Kutcher i hovedrollen premiere.

Uansett hva man synes om Asthon Kutcher som skuespiller, så må man nok si at det utseendemessig er en skuespiller som ligner Steve Jobs i hans yngre dager. Filmen har fått navnet «jOBS» og skal skildre Steve Jobs liv fra studier frem til etableringen av Apple og den videre utviklingen.

Asthon Kutcher vs. Steve Jobs

Filmen er laget av Joshua Michael Stern som ikke akkurat er viden kjent for sin filmkunst, men valget av Ashton Kutcher som Steve Jobs har skapt mye interesse - kanskje fordi de faktisk ligner? «jOBS» får premiere på Sundance Festivalen i april 2013 og dukker nok opp på kinoer etter dette. Om den kommer på norske kinoer eller tar veien rett til DVD/Blu-ray/iTunes vites foreløpig ikke.

En annen film det derimot er vesentlig høyere forventninger til er den annerkjente produsenten og manusforfatteren Aaron Sorkin sin film basert på Walter Isaacson biografi av Steve Jobs. Aaron er kjent for blant annet The Social Network, filmen om Facebooks Mark Zuckerberg. Sorkin har også stått bak filmer og TV-serier som Money Ball, The Newsroom, The West Wing, Charlie Wilsons War og A Few Good Men.

Det er ikke første gangen Steve Jobs blir portretert i en film. Den smått legendariske «Pirates of Silicon Valley» med Noah Wyle tok for seg Apples tidlige år og forholdet mellom Steve Jobs og Bill Gates.

Kilde: MovieWeb

Dj bassmasters bilde

Dj bassmaster

Skulle mye heller likt å sett Noah Wyle i den kommende filmen og... men men

Håper bare ikke Asthon Kutcher gjør den til en komedie.

gorpium

Med tanke på hvor god rolle Kutcher gjorde i The Butterfly Effect, så tviler jeg ikke på at han vil gjøre en god jobb i denne filmen.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai