Mer innhold på vei til Apple TV?

Mer innhold på vei til Apple TV?Kanskje blir 2013 året hvor Apple virkelig satser på Apple TV som produkt. Den lille svarte boksen har et enormt potensiale og med AirPlay og en iPad har den blitt særdeles nyttig. Nå ser det ut til at mer innhold kommer.

Amerikanske Bloomberg hevder at Apple er i forhandlinger med HBO om å tilby deres streamingtjeneste på lik linje med Netflix og Hulu. Blir 2013 året for Apple TV?

I motsetning til sine iOS-enheter så har Apple ikke åpnet helt opp for havet av applikasjoner i App Store på en Apple TV. I stedet for har Apple sakte, men sikkert, utvidet tjensten med flere funksjoner og «applikasjoner». I Norge har vi fått Netflix, i Tyskland har de fått Watchever og i USA er Hulu Plus blitt en av standard-applikasjonene.

Ifølge Bloomberg jobber Apple nå med å få på plass HBO sin streamingtjeneste i løpet av 2013. HBO har akkurat lansert sin tjenste i Norge og hos HBO får du tilgang til svært mye kvalitetsinnhold gjennom en app på iPad eller iPhone. En lignende app på Apple TV hadde nok vært noe mange Apple TV-brukere gjerne ville tatt i mot.

Tags:
Remix90s bilde

Remix90

God nyhet!

foffster

Nå begynner vi å snakke.

jebalto

Håper å få på plass Viaplay - så slipper jeg å bruke PS3en til den slags, ettersom Viaplay har store begrensninger når det kommer til rettigheter og airplay.

Torkild1

Hei, kommer det ikke ny apple tv boks nå. Skal kjøpe ny og vil jo ha siste nytt! Noen som vet noe?

seabournes bilde

seabourne

haha det er 2015 og fortsatt ingen HBO på Apple TV. De vil nok ikke tjene for mye penger, heller.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai