Indy, en tøff iPad-veske til hverdagsbruk

Indy

Tekst : Stefan Andreas Sture Foto: SFbags/WaterField Design

For en tid tilbake, skrev jeg om SFbags/WaterFields veske Racer X for MacBook. Det er en ypperlig veske når du er på farten med MacBooken, men hva om du har lyst til å pakke lettere? WaterField har en rekke bager, vesker og annet tilbehør til våre epleprodukter. Min erfaring er at alt de lager er av topp kvalitet, så sjekk nettsiden deres dersom du er på jakt etter oppbevaring og beskyttelse.

Denne gangen har jeg testet en liten og nett veske som SFbags har døpt Indy. Den kommer i to størrelser, en for vanlig iPad og en for minien. Jeg har den største varianten. Stilen er slitt lær, og man behøver ikke være redd for å lage riper eller få vannflekker - det vil bare bidra til veskens personlighet.

Indy

Indy har en stor hovedlomme som lukkes med en solid glidelås. Innvendig har denne hovedlommen to mindre lommer og en stropp med en krok til nøkler o.l. De to mindre lommene passer godt til en liten notatblokk, lader, drops, penner og annet i den gata. Hovedrommet har god plass til en iPad, med eller uten beskyttelse. Du får også plass til en pocketbok, et blad eller noen papirer. Stoffet er, som vanlig for SFbags, gullfarget, så det er lett å finne ting.

På baksiden er det en ganske romslig lomme, også med glidelås. En iPad for ganske lett plass her også, selv om rommet nok ikke er ment for det. Her kan du putte alt som du vil passe litt ekstra på. Lommen er inn mot kroppen og lukket med glidelås - noe som gir en viss ekstra trygghet. Også her finner vi gullstoffet.

IndyPå framsiden er den en åpen lomme, som er sydd litt sammen i hver ende så ingen ting spretter lett ut. Her kan man putte alt det man vil ha raskt tak i. Denne lommen er kledd med et mykt stoff, som forhindrer riper på f.eks solbriller. I senter av denne frontlommen, finner vi en mindre lomme som passer perfekt til en iPhone. Hendig, men det gjør telefonen raskt tilgjengelig for flere enn deg. Lommen er skråsydd med en farget kant, og man kan velge mellom seks farger.

Remmen er av nylon, med en skulderpad av skinn med gummiert bakside. Denne holder vesken godt på plass, enten man har remmen på skrå eller bare på en skulder. Selve remmen sklir lett gjennom skulderpadden, som holder seg på plass selv om man beveger på veska for å komme til innholdet.

Indy

Veska ligger komfortabelt inntil kroppen når man går, den er gjennomtenkt og solid. Man får alltid lett tak i innholdet. Dessuten behøver man jo ikke alltid putte en iPad oppi. Da får man fint plass til noen bøker og annet man kan trenge. Jeg har hatt min i snart to måneder og bruker den nesten hver dag, fordi den er perfekt til alt det lille ekstra du ikke har plass til i lommene.

Indy

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

Den var kul den. Skjønner hvorfor den heter Indy. ;)

Men er ikke kjempefan av den fargestripen på ytterlomma.

pusle

"It's not a man purse, its a satchel. Indiana Jones has one." :)

dphilippss bilde

dphilipps

Bra kvalitet! Når man snakker om Waterfield/Sfbags så kjøpte jeg meg lommeboken fra Sfbags som man ser på det første bilde. Den 18 november 2010! bruker fortsatt den samme! Veldig fornøyd! Kjempe bra kvalitet, og veldig nyttig lommebok! Som et tips:)

anderstangens bilde

anderstangen

http://www.sandqvist.net/sv/datorvaskor.html

heisveiss bilde

heisveis

Er det noen norske butikker som selger denne?

mmMacs bilde

mmMac

Nei, det er nok ikke det. Men de leverer raskt og er veldig service-innstilt.

butare

Har bestilt en slik. Så da får vi se hvordan den er i praksis. Tror jeg har hatt 7 forskjellige vesker de siste årene. Har et håp om å finne den "perfekte" vesken før eller senere..

heisveiss bilde

heisveis

Hvordan er det med moms og toll når man bestiller?

gvalstad

25% moms på varen + frakt. Tollbehandlingsgebyr i tillegg.

Toll vet jeg ikke om det er på slike varer.

butare

Har nå fått vesken. Bestilte denne tirsdag kveld. Torsdag klokken 1300 var pakken hos meg. 40 timer! Må si meg fornøyd.

Forhåndsbetalte import tax som de kalte det. Kom da rett hjem uten stopp.

noseys bilde

nosey

Ser kjempefin ut den! :)

Noen som har/bruker eller har prøvd en av iPhone-etuiene deres?
Vurderer en av disse:

http://www.sfbags.com/products/iphone-cases/smartcase-iphone.php

Synes denne Smart Case-en her ser veldig fin ut, men synes den ser litt tykk ut. Noen som har den eller har prøvd den som kan si litt hvordan den er? :D Kanskje ikke så mye å si om den, men noe kanskje?

Ellers må det bli denne;
http://www.sfbags.com/products/iphone-cases/suedejacket-iphone.php

Veldig fin, lett og tynn. Jeg er så lei av å tørke av telefonen hver gang jeg tar den opp av lomma og den er full av støv og smårusk og dritt rundt hele ramma. Begge disse etuiene holder den jo helt ren for alt av støv og dritt, og på den siste her kan man bruke utsiden til å tørke av skjermen på iPhone også hvis det skulle være nødvendig :)

Noen som har prøvd noen av disse som kan si noen ord om de? :D

EDIT: på noen av bildene er det en sånn lomme utenpå, og på Smart Case-en kan man velge å ha feste til belte på, men på begge kan man velge å ha de helt rene uten noen lommer, fester eller noe. hvis jeg skal ha en av disse så blir det uten noe lomme/feste :)

noseys bilde

nosey

@Nikoraisan: hva tenker du på når du sier; "skjønner hvorfor den heter Indy"? hva forbinder du Indy med? er nysgjerrig bare :) litt sånn india/indianer eller? ikke direkte, men noe i den duren?

jeg synes heller ikke den fargestripa passet så godt på Indy. synes derimot den var fin på Racer X-veska! :) men det går jo an å velge brun fargestripe da, og da går den jo omtrent i ett med veska, det går jo :D

gvalstad

Indy = Indiana Jones

noseys bilde

nosey

åja, var noe i den dure jeg så for meg :) takk!

noseys bilde

nosey

"Indy, en tøff iPad-veske til HVERDAGSBRUK". synes den her ser fin ut jeg. hva bruker man hvis den skal være til litt finere bruk eller litt mer sånn businessbruk? link til noen vesker eller noe? :D
samme til Mac. eller egner Racer X seg godt til businessbruk? den ser nå ganske proff ut synes nå jeg...?

Aldi

Butare, hva ble total prisen for vesken du bestilte, og var det Indy Mini, eller normal ?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai