jOBS-filmen utsatt

jOBS-filmen utsatt

Den mye omtalte «jOBS»-filmen om Steve Jobs liv, med Asthon Kutcher i hovedrollen, har fått utsatt sin lansering. Filmen skulle egentlig ha premiere denne måneden, nærmere bestemt 19. april. Utsettelsen skal blant annet skyldes særdeles dårlige anmeldelser.

Det er New York Post som først meldte om denne utsettelsen og begrunnet den med at det var for kort tid til å produsere opp markedsmateriell og bedrive PR for filmen.

Sannsynligvis trenger denne filmen en solid porsjon med markedsføring og positiv PR for å bli en god investering for produsentene. Filmen har nemlig fått særdeles dårlig tilbakemeldinger på både Sundance-festivalen og screeninger. På Rotten Tomatoes (oppsumerte omtaler) har filmen foreløpig fått 43%. Filmen skal få en ny lanseringsdato senere i år og i Norge må vi vel nok regne med at denne går rett til DVD eller streaming.

En annen film det derimot er vesentlig høyere forventninger til er den annerkjente produsenten og manusforfatteren Aaron Sorkin sin film basert på Walter Isaacson biografi av Steve Jobs. Aaron er kjent for blant annet The Social Network, filmen om Facebooks Mark Zuckerberg. Sorkin har også stått bak filmer og TV-serier som Money Ball, The Newsroom, The West Wing, Charlie Wilsons War og A Few Good Men.

Det er ikke første gangen Steve Jobs blir portretert i en film. Den smått legendariske «Pirates of Silicon Valley» med Noah Wyle tok for seg Apples tidlige år og forholdet mellom Steve Jobs og Bill Gates.

Les mer om jOBS på IMDB.

Takk til Mattis for tips

Hoxmark

Ja, må vel se den!

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

jeg mista helt lysten etter jeg oppdaget dette: http://imgur.com/gallery/6qNGc4v

elho11s bilde

elho11

Dette var elendige greier !

bekiils bilde

bekiil

Det holdt for meg å se at Asthon Kutcher skulle spille Steve Jobs.

rattata12s bilde

rattata12

Blir filmen bedre av å utsette den da? Tåpelig...

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

Nei, men de får satt i gang hype-maskineriet da filmen ikke trekker nok folk i seg selv.

Lokehues bilde

Lokehue

Vi får se på denne mens vi venter "Det er kanskje ikke den beste Steve Jobs filmen, men den første". iSteve, kom ut idag, ganske morsom:

http://www.funnyordie.com/videos/d2e0f617e3/isteve

noseys bilde

nosey

Jeg blander hele tiden og tenker at "jOBS" er den seriøse filmen pga. navnet med den lille j-en først i navnet. Men det er altså "jOBS" med ashton kutcher som er den "komedien" mens den andre som blir nevnt her som også kommer snart er den seriøse. Er det sånn? Jeg må vurdere om jeg vil se komedien eller ikke, kommer an på hvordan Steve Jobs og Woz blant annet blir framstilt, men jeg skal hvertfall se den seriøse filmen som snart kommer + den eldre filmen om Jobs som nevnes her :) det finnes vel også flere dokumentarer om Jobs på norsk også. Mener jeg så en som gikk på norsk TV, på norsk :) gleder meg!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai