Tim Cook sitt D11-intervju

Tim Cook

Tim Cook fortsetter tradisjonen Steve Jobs startet - å la seg intervjue på den årlige All Things Digital-konferanse ledet av Walt Mossberg og Kara Swisher. Tim Cook har latt seg intervjue i hele 81 minutter og svarer på en rekke spørsmål om Apple og fremtiden, men røper lite nytt. Det er allikevel et interessant intervju som anbefales.

Det var Steve Jobs som startet tradisjonen i Apple med å delta på AllThingsD-konferansen og la seg intervjue. Det ble etterhvert nesten den eneste situasjonen hvor Jobs satt seg ned og lot seg intervjue for et live-kamera og mange interessante momenter bak både Apple og Jobs ble avslørt under disse intervjuene.

Tim Cook har for andre gang deltatt på disse intervjuene og har dermed fortsatt tradisjonen Jobs startet.

Tags:
noseys bilde

nosey

Har videoen forsvunnet?

Samme dag som denne artikkelen ble skrevet kunne jeg se videoen, men hadde ikke tid til å se den. Når jeg nå går innpå artikkelen er det bare helt hvitt der videoen skal være. Jeg har ikke noe Safari-tillegg som blokkerer. Har det skjedd enn feil? Vil gjerne få sett den :D

ggt667s bilde

ggt667

Apple trenger ikke en "blåruss" til å styre skuta!

jerry.c.bushs bilde

jerry.c.bush

@nosey:
[youtube">ta-01_iMmSI[/youtube">

noseys bilde

nosey

Takker så mye! :)
Samtidig som du postet innlegget ditt nå soå dukket videoen i artikkelen opp. Vet ikke om admin har fikset det eller om det bare plutselig ordent seg selv, uansett fint at jeg får sett den nå :D

EDIT: Og etter jeg posta mitt siste innlegg der og gikk tilbake til artikkelen så var videoen i admins innlegg borte...???

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai