Apple viser fram ny iCloud

Apple viser fram ny iCloud

Mange har lurt på hva som vil skje med designet på iCloud etter at Apples nye designretning ble vist fram med iOS 7 under årets WWDC. Webgrensesnittet på iCloud måtte jo oppdateres og i dag la Apple ut en ny versjon som viser hvordan iCloud som matcher iOS 7 vil se ut.

Apples filosofi har så langt vært at iOS-brukere skal kjenne seg lett igjen når de bruker iCloud.com og dagens iCloud-applikasjoner ligner på applikasjonene du finner i iOS 6 og på OS X 10.8.

Det er derfor ikke veldig overraskende at Apple nå oppdaterer designet slik at det passer en ny hverdag med et mer minimalistisk iOS 7-design. Det er foreløpig bare utviklere eller brukere som har fått tilgang til iCloud-betaen som får se Apples nye retning på iCloud, men jeg har tilgang og liker absolutt hva jeg ser.

Bortevekk er det tunge utseende som prøver å emulere iOS-verden og inn kommer det nye designet som faktisk fungerer like godt på web som i iOS 7. Fokuset er på innhold og ikke skygger, falske 3D-effekter eller simulert skinn. Det hele virker mer som et fremtidsrettet produkt og e-postprogrammet har nå klare likhetstrekk med Microsfts Outlook.com (tidligere Hotmail). Det er rent, pent og ryddig.

iCloud

iCloud

iCloud

Det er mange brukere som ikke er utviklere som har fått tilgang og du kan prøve å logge inn på beta.icloud.com for å se om du er en av dem. Den nye versjonen av iCloud slippes nok samtidig med iOS 7 og/eller OS X Maverics.

Foreløpig har ikke iWork for iCloud blitt oppdatert og disse programmene har fortsatt det gamle grensesnittet og utseende.

Via 9to5Mac

Tags:

shimanowallmark

Kan det forklare hvorfor temafarvene endrer frem og tilbake hele føkkings tiden?
Holdt på å bli sprø idag. Bruker kalenderen meget aktivt i jobbsammenheng idag. Skiftet mellom blå og lilla hele tiden. Det gjør den fremdeles!

KVTL

Jeg fikk ihvertfall logget inn.

jaskat

Meh, kom ikke meg inn.. oh well!

shimanowallmark: ehh, skriv tilbakemelding til apple da siden du e med i beta.

mac_31

Jeg holder meg langt unna iCloud og Google drive. Har ingenting å skjule, men noen prinsipper bør man ha. Hvis ikke vi forbrukere sier ifra, så vil det aldri skje noen forbedring. Apple og Google (og Microsoft) kan nøye seg med pengene de får fra NSA, de får ikke et øre fra meg til deres skytjenester.

Snires bilde

Snire

Elendig ytelse på denne tjeneesten. Sirup.

noseys bilde

nosey

@mac_31: iCloud er gratis, med mindre du vil ha lagrinsplass utover de 5 GB du får gratis, da må du betale.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai