Apple oppdaterer iCloud

Apple oppdaterer iCloud

I natt har Apple lansert sin «nye» versjon av iCloud for alle brukere. I dag kommer som kjent iOS 7 og i den anledning har Apple oppdatert iCloud til å ha samme utseende som iOS 7.

Det er i all hovedsak utseende som er nytt på iCloud og dette passer nå fint inn med stilen Apple kjører på iOS 7. Apple går vekk fra de overdrevne skyggene, glossy overflater og gjør det enkelt og minimalistisk. Endelig føles faktisk iCloud på web som en ordentlig webtjeneste.

iCloud

I tillegg til å endre utseende så har Apple også lansert iWork for iCloud for alle iCloud-brukere. Du kan nå skrive dokumenter, lage presentasjoner og jobbe i regneark rett i nettleseren. iWork for iCloud er helt gratis, men foreløpig i beta og har fortsatt det «gamle» utseendet. Utover det er det særdeles imponerende hva Apple har fått til i nettleseren med iWork for iCloud.

Du kan sjekke «nye» iCloud på iCloud.com.

Tags:

el-nico

Synes det er fint, jeg :)

Once you go mac ....

svanos bilde

svano

Litt smårusk i grafikken på min jobb-PC (win 7 + firefox). Datoen i kalenderikonet er f.eks. uleselig. Ellers føles det litt som om de har begynt å optimalisere grafikken kun mot retina? Ting ser kantete ut, som om det ikke er brukt anti-aliasing. Ellers et friskt pust og forandring fryder (uten at jeg er 100% for alt jeg har sett av grafikk i iOS 7).

RC2s bilde

RC2

Finner ikke helt ut hvorfor enkelte kontakter på min iphone ikke ligger på icloud.com...? Noen som vet løsningen på dette?

JonE

Spennende dette: Pc-brukere og Mac-brukere som ikke har iWork fra før gis gratis tilgang. Hos meg funka ikke animasjonene i Keynote-presentasjonene - laget i keynote på iPad.

robin1993

veldig fint :-) :-) :-) kansje det bare er hos meg men når jeg trykker på navnet mitt og er "ferdig " så virker ikke ferig knappen

DADDYs bilde

DADDY

admin, hvor er artikkelen som viser oss nyhetene i den nye versjonen?

robin1993

veldig fint :-) :-) :-) kansje det bare er hos meg men når jeg trykker på navnet mitt og er "ferdig " så virker ikke ferig knappen

det ser ut til å ære fikset

Stereo Macs bilde

Stereo Mac

@RC2

Typisk er at noen av kontaktene dine er synket mot Gmal / hotmail

Gå inn på kontakter og sjekk grupper. Der ser du ofte om du har flere konto.

An apple a day keeps the doctor away

motorcyclist

Takk for elendig start på dagen, apple. eposttjeneste som ikke funker. Stygt, heslig stygt. Når hotmail er bedre, enn icloud-mail, blir det latterlig.
Hvem sjefer i apple p.t, og hvem, har "designet" utseendet *LOL*

motorcyclist

ja, så var det verktøy, ta fri fra jobben, tap 5.000kr og forsøk sette deg inn i elendigheten

petrinelill

Er det noe nytt ifht å få slått sammen to Apple Id`er? F.eks en Itunes konto og en me. konto?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai