Apple inviterer til lansering 22. oktober

Apple inviterer

Ryktene stemte! Apple har i dag sendt ut invitasjoner til en produktlansering den 22. oktober og det er forventet at Apple vil lansere nye iPad-modeller og Mavericks. Kanskje ser vi også ny MacBook Pro og Apples nye Mac Pro?

Det har lenge vært ryktet at Apple har store ting på gang den 22. oktober og i dag bekreftet Apple at de vil holde en produktlansering denne dagen. Med tittelen «We have more to cover» har Apple invitert media til Yerba Buena Center for the Arts i San Francisco kl 19:00.

Det regnes med at Apple som minimum vil lansere en ny iPad mini (forhåpentligvis med Retina-skjerm) og en helt ny iPad 5 med samme designutrykk som dagens iPad mini.

I tillegg bør vi få en endelig dato på Mavericks-lansering og en oppdatering på når vi kan forvente å få tak i den nye Mac Pro. En relativt stille oppdatering av MacBook Pro-serien til Haswell-prosessorer virker også trolig.

Den 22. oktober kl. 19:00 vet vi mer og vi vil som vanlig holde deg oppdatert utover kvelden. Det vites ikke om Apple vil streame dette live.

SM411

Er det realistisk å håpe på Retina mini? Hvordan skal de kan kunne selge den store?

Dr.Peppers bilde

Dr.Pepper

De fleste tenker ikke på oppløsning, majoriteten ser på hvor stor skjermen er. Jo større, jo bedre. Samme som, jo flere megapixler det er på et kamera, jo bedre er den. Optikken har ingenting å si.

noseys bilde

nosey

Jeg tenker uansett å kjøpe en iPad 5. gen., pga. at jeg vil ha den store skjermen til film og sånt, samt. generelt greit med litt stor skjerm når jeg først skal ha iPad. iPad mini er kjempefin, og absolutt ikke FOR liten, men den kan bli litt liten til film, og jeg kommer uansett ikke til å gå med iPad-en i lomma, det har jeg ikke plass til, og da er ikke den store iPad-en noe særlig mer tungvint å dra med seg.
Vil vurdere en mini litt senere kanskje, men den er grei å ha I TILLEGG til den store, hvis man vil ha med seg minst mulig.
Lurer forøvrig på om Steve Jobs godtok iPad mini, han har aldri uttalt noe annet enn at et nettbrett ikke skulle være mindre enn den originale/store iPad, såvidt jeg vet.

svanos bilde

svano

Steve Jobs utalte nok akkurat det som passet ham der og da på det tidspunktet Apple ikke hadde noen liten tablet på markedet ;) Å ikke lansere en mindre tablet når markedet åpenbart er der (og formatet fungerer så bra som det gjør) ville uansett ikke vært noe lurt, samme hva Steve måtte ha ment om saken.

noseys bilde

nosey

@svano:
Du har nok helt rett. Steve Jobs var jo en fantastisk taler, og det spørs nok om ikke jeg har latt meg lure litt av det også. Jeg har drevet å tenkt slik at jeg ikke skal ha iPad mini fordi Steve Jobs var imot det, selv om jeg jo bestemmer selv. Unasett blir det nok en iPad 5. gen. på meg, skal se mye film på den :)

SeaLions bilde

SeaLion

Venter spent på tirsdag ...

noseys bilde

nosey

Ingen som har hørt/lest noe mer angående livestream eller ikke på apple.com i morgen? Håper inderlig det blir det, er så kjedelig å sitte å følge med på liveblogs! :D

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai