Adobe lanserer Creative Suite 2

Som tidligere ryktet har Adobe nå lansert deres helt nye versjon av Adobe Creative Suite. Versjon tilbyr oppdaterte versjoner av alle de store Adobe-programmene og også et helt nytt program som kalles "Bridge", Adobes nye online fototjeneste. Oppdateringene inkluderer nye versjoner av Illustrator, InDesign, Photoshop, Golive og Version Cue. Alle programmene er nå oppdatert til CS2 som Adobe har valgt å kalle oppdateringen. Creative Suite 2 finnes i to utgaver, en standard-utgave og en premium-utgave. Forskjellen mellom de to forskjellige utgavene er at premium inneholder Acrobat Professional 7.0 og GoLive CS2, noe standard-utgaven ikke gjør.

GoLive CS2 har fått en stor oppdateringer. Programmet er et av de mest populære webredigeringsprogrammene blant designere og det har fått en rekke nye funksjoner. Mest spennende er kanskje innebygd Opera-støtte for SSR (Small-Screen-Rendering), dvs. klargjøring av websider for mobiltelefoner og andre enheter med liten skjerm. Videre så har GoLive også fått svært forbedret CSS-støtte.

Photoshop er som regel det mest etterspurte av alle programmene i CS pakken og også dette programmet har fått en rekke oppdateringer i den nye CS2 versjonen. Blant de største nyhetene er svært forbedret lag (layer) kontroll og en ny funksjon som kalles "vanish point". Denne funksjonen gir deg muligheten til "forlenge" og klone bilder, men la de beholde sin naturlighet.

Du kan lese mer om Creative Suite 2.0 hos Adobe

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai