Ukens anbefaling: WinSwitch

Denne ukens anbefaling er redningen for de med liten plass i meny-linjen. Programmet heter WinSwitch, som kanskje for noen kan virke litt forvirrende, men la det være klart. Det har ingenting med switchere å gjøre (folk som switcher fra WindowsPC til Mac). Dette er et program for Mac OS X, som gir menyen som brukes til raskt brukerbytte, flere nyttige funksjoner. Funksjoner som Apple i utganspunktet burde ha lagt ved selv da de introduserte Panther, og som de kanskje nå kommer til å introdusere i Mac OS X Tiger. WinSwitch

Har du noen gang irritert deg over hvor mye plass raskt brukerbytte-menyen tar hvis du har langt navn? Med WinSwitch kan du velge å bare vise et lite standard-ikon, ditt brukerbilde, fornavn, kortnavn, dine initialer, eller ditt fulle navn. Har man lyst på en hurtigtastkombinasjon for å vise login-vinduet, kan det enkelt stilles inn i innstillinger for WinSwitch. Man kan også velge å vise root-brukeren i raskt brukerbytte-menyen i tillegg til alle de andre brukerene (vi anbefaler ikke å logge inn som root-bruker, med mindre man vet hva dette innebærer).

WinSwitch er gratis, og veldig enkelt å installere/avinstallere. Vi anbefaler å lese gjennom "Read Me"-PDF'en som følger med.

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai