I morgen er det Black Friday hos Apple

I morgen er det Black Friday hos AppleI morgen er det den 29. november og dagen etter «Thanksgiving» i USA. Dette er dagen amerikanerne kaller for «Black Friday» og den største handledagen i året.

Det er også den eneste dagen i året Apple Store har salg og i år, som i fjor, er det også salg i norske Apple Store. Fra kl. 00:00 i natt til og med 23:59 i morgen vil Apple redusere prisene på populære produkter i deres butikk. Hvis du skal handle Apple-produkter i julegave til deg selv eller andre bør du gjøre det i morgen.

«Black Friday» omtales av mange som starten på julehandelen i USA og i all hovedsak er «Black Friday» en handledag hvor butikker tilbyr et stort utvalg av varer til sterkt redusert priser. «Black Friday» arrangeres i sammenheng med «Thanksgiving» som er den fjerde torsdagen i november.

De fleste amerikanere tar seg en langhelg i sammenheng med «Thanksgiving» og dagen etter de har spist godt og hygget seg med familie, kaster de seg ut i storstilt shopping. Så storstilt er shoppingen at denne dagen alene bidrar til at mange butikker går fra røde til svarte tall i regnskapet - derav navnet «Black Friday».

For et par år siden ble denne dagen også innført av Apple Store her i Norge og nå har en rekke andre butikker også hevet seg på «Black Friday». I motsetning til andre butikker er «Black Friday» den eneste dagen i året Apple Store har salg.

Som vanlig kan man ikke forvente seg noen stor reduksjon i prisen og Apple setter normalt ned prisen på sine datamaskiner med rett under en tusenlapp. Billigere produkter reduseres mindre. Ta en titt på fjorårets Black Friday-priser for et inntrykk av tilbudene man kan forvente fra Apple.

MCSEs bilde

MCSE

I følge 9to5mac.com ser det ut som at det blir gavekort i år, da får Apple avslaget til syvende og sist og de fleste av oss trives nok bra med det :)

Background

Ser ut til at det blir gavekort ja, et besøk på apple.com.au viser vel planene til Apple...

sruben

Kjedelig a gitt.... Lefdal har bra pris på MacBook Air 13 imorgen da...

Master_Gismos bilde

Master_Gismo

Typisk min flaks. Nå skal jeg ha meg ny datamaskin. Men da er alle maskiner på tilbud, unntatt den typen jeg skal ha. Hvorfor i alle dager kan dem ikke ha tilbud på Mac-mini, når dem har det på alle de andre maskinene…

-Sig. Maser_Gismo
-LordGismo.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai