Forlater Jonathan Ive Apple?

Forlater Jonathan Ive Apple?Oppmerksomme Apple fans har i dag lagt merke til at Apple har fjernet Jonathan Ive fra nettsiden som omtaler Apples ledelse. Tidligere var Jonathan Ive omtalt som «Senior Vice President of Design» på Apples sider, men nå er han vekk.

Jonathan Ive har hatt ansvaret for Apples produktdesign helt siden Jobs kom tilbake til Apple og har vært sentral i utviklingen av alle Apples produkter siden. Om dette er et tegn på at Jonathan Ive nå forlater Apple, om han får en ny posisjon i selskapet eller om det hele er en feil vites foreløpig ikke.

Jonathan Ive begynte å jobbe i Apple rett før Steve Jobs returnerte til selskapet, men Jobs så raskt hans talent og ga han ansvaret for hele Apple designavdeling. Deretter kom designklassikere som iMac, MacBook, iPod, iPhone og iPad på løpende bånd.

I 2012 fikk Ive også ansvaret for designet til iOS og OS X etter at Scott Forstall ble presset ut av selskapet. Ive har siden 2012 hatt det overordnede designansvaret i hele Apple. Hvis det skulle vise seg at Jonathan Ive er på vei ut av Apple, ville dette utvilsomt være et stort tap for selskapet. Ive har selvsagt ikke vært alene om design, men Apples designutrykk har i stor grad blitt synonymt med Jonathan Ive.

Profilen til Ive er fortsatt synlig på den engelske nettsiden til Apple og den er synlig på den amerikanske profilsiden hvis man først går inn direkte på profilen til Jonathan Ive og deretter tilbake på oversikten over alle ledere. Kanskje kun en teknisk glipp?

Oppdatering
Jonathan Ive er tilbake - vi puster alle lettet ut enn så lenge.

Via MacRumors

Ovit82

Han er tilbake nå

iBoy

Jeg venter jo på hans redesign av Mac OS X! Han må ikke slutte nå!

kovacs

Tidenes mest tøysete overreaksjon.

Stereo Macs bilde

Stereo Mac

Dette ble vel avkreftet på de fleste nettstedene før denne saken ble "trykket"?

An apple a day keeps the doctor away

Dorkfishs bilde

Dorkfish

Kanskje han måtte i skammekroken noen dager pga IOS7 designet...

Gitman

Mye er usikkert men en ting er HELT sikkert; uansett hvordan IOS7 designet hadde vært så hadde det vært klager. Så lev med det :-)

nevskires bilde

nevskire

Synes at MAC1 ikke har ferske nyheter i det hele tatt lenger. Skjer utrolig lite her på siden. Macrumors etc har jo flere oppdateringer hver dag.

svars bilde

svar

@nevskire Og hvor mange artikkler har du sendt inn i det siste?
Folk er flinke til å klage og kreve innhold på sider som er brukerstyrete, som ikke har faste annsatte til å skrive artikkler.

Dorkfishs bilde

Dorkfish

Jeg har sendt inn 2. Ingen ble lagt til.

svars bilde

svar

Ja det er litt dumt at bare admins kan godkjenne artikkler, ser ut som de ikke er så aktive lengere.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai