Heartbleed fiks for AirPort og TimeCapsule

Hearthbleed oppdatering til AirPort og TimeCapsuleSelv om Apple tidligere denne måneden uttalte at verken iOS, OSX eller deres webtjenester var rammet av Heartbleed så ser det ut til at nyere versjoner av AirPort Extreme og TimeCapsule har vært det.

Apple la nemlig ut en firmwareoppdatering i går til AirPort Extreme og TimeCapsule med 802.11ac. Denne oppdateringen skal ifølge Apple tette et hull relatert til Heartbleed i disse routerene. Oppdateringen er tilgjengelig gjennom Apples AirPort Utility og gjelder kun nyere AirPort Extreme og TimeCapsule med støtte for 802.11ac-nettverk.

Nikolays bilde

Nikolay

Vil det si at folk med Extreme eller Time Capsule med n-støtte bare må leve med usikkerheten, eller er ikke disse rammet av heartbleed?

Kjorno

http://support.apple.com/kb/DL1708

Firmware update 7.7.3 is recommended for all AirPort Extreme and AirPort Time Capsule base stations with 802.11ac. It provides security improvements related to SSL/TLS. Other AirPort base stations do not require this firmware update.

pgravem

Mitt Airport Extreme fungerer, med ikke Time Capsule. Jeg klarer ikke å oppdatere til 7.7.3, sliter fortsatt med verson 6.3.2. Når jeg går til downloads som angitt i artikkelen om Heartbleed fiks finnes ikke noe download for Airport basestasjon.
Noen som kan hjelpe?

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai