Er dette OS X 10.10?

Er dette OS X 10.10?

I en tråd på Reddit dukket det i går kveld opp noen bilder som hevdes å være fra OS X 10.10. Bildene er uklare, har blitt fjernet og viser en tettere integrasjon mot iOS sitt nye utseende og funksjonalitet. Sannsynligheten for at dette er ekte bilder er relativt høy, men det ser vi først senere i kveld.

Det er ikke helt uvanlig at det rett før WWDC dukker opp noen troverdige skjermbilder eller rykter. Denne gangen har det blitt publisert fire bilder på Reddit som ser ut til å kunne være skjermbilder av OS X 10.10 som skal vises fram i kveld.

Skjermbildene viser deler av OS X 10.10 sitt nye design som har blitt «flatere» og følger noen av iOS 7 sine designretninger. På venstre side av skjermbildet ser vi noe som ser ut som en OS X-versjon av iOS sin «Control Center» - en rekke funksjoner som er raskt tilgjengelig i et halveis gjennomsiktig vindu over det du egentlig driver med. I iOS-verden er dette brukt til å slå av og på Wifi, Bluetooth, styre musikk, volum og lysstyrken på skjermen. I OS X 10.10 ser det ut til å være mange av de samme funksjonene som legges i «Control Center» - dvs. raskt tilgang til Wifi, Bluetooth, iTunes, volum etc.

10.10

Et av skjermbildene viser også en ny og oppdatert «Notification Center» som viser aksjekurser, været og kalenderen din. Ikke ulikt hvordan det er på iOS. Dette er åpenbart en endring fra dagens måte Apple viser dette på og tyder på en tettere integrasjon mellom iOS og OS X.

Sist, men ikke minst, docken ser også ut til å ha fått et helt nytt og «flatt» utseende, men ikonene ser fortsatt ut til å være uforandret. Docken ligner nå mer på docken Apple hadde i tidligere versjoner av OS X, før 3D-effekten vi har nå ble introdusert.

Om disse bildene er ekte vet vi fra klokka 19:00 og utover. Du kan følge WWDC live på Apple sine nettsider.

10.10

10.10

10.10

Tags:
svars bilde

svar

Den flate docken ser jo bare tragisk ut.

iJHH

Er jo den samme flat gjøringen som skjedde med iOS....

Bestbra

Hva med dette da?

(Åpne bildet i ny fane for større bilde)

Hufse

Dock'n så rett og slett grusom ut.

Snuppiscnapp

Dokken minner meg sterkt om OSX 10.3 Panther.. :) Design og stiler går i sykluser vettu.. :-)

MoMartins bilde

MoMartin

Det virker veldig sannsynlig at vi får presentert dette klokken 19:00.

admins bilde

admin

Docken er som i Panther ja :)

Jeg synes selv det er på tide med en forandring på docken. Har aldri vært en stor fan av den 3D-locken som den har nå.

Lars0889

Tja..

Makkos bilde

Makko

Håper bildene er riktig, må innrømme at jeg er litt lei av det metalliske utseendet. Selvom det er pent blir det deilig med litt forandring :)

Arild Holtet

Begyner å bli lei av stadig nye OS, i stedenfor hyppigere oppgraderinger av det OS vi har. Nå har vi jo ikke kommet lenger enn 10.9.3, og så er det allerede snakk om ett nytt OS.

Vel vel.

jerry.c.bushs bilde

jerry.c.bush

Gleder meg som en unge.... Yosemite er nå halvveis nedlastet. :-P

geircitos bilde

geircito

Ferdig nedlastet, installerer på MacBook Pro 17" nå... :-)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai