Slik får du Macen til å bli som i Apples reklamefilm

Slik får du Macen til å bli som i Apples reklamefilmI Apples nyeste reklamefilm har Apple gjort noe helt nytt og viser oss hvordan folk utsmykker sine Macer med klistremerker verden over. Det finnes nemlig tusenvis av vinylklistremerker som du kan utsmykke Macen din med og dette er disse Apple selv har valg ut.

I lang tid har det vært svært populært å pryde Macen med forskjellige klistremerker som passer inn med Apple-logoen. Klistremerkene er normalt vinylmerker som enkelt kan tas av og på aluminiumsoverflaten til Macen uten at de etterlater lim og de finnes i svært mange variasjoner.

For første gang har Apple også «annerkjent» denne måten å pynte på Macen og gjøre den «unik». I reklamefilmen viser Apple ca. 80 forskjellige vinylklistremerker og takket være våre venner i TUAW så har du mulighet til å bestille mange av de samme klistremerkene.

Her er klistremerkene Apple viste fram

Helt i slutten av reklamefilmen legger Apple også på sine gamle regnebuefargede logo som klistremerke og hvis det er stilen du vil ha finnes det heldigvis også å få kjøpt.

Hvis ingen av disse klistremerkene passer stilen din, kan et søk etter «macbook decal» på Etsy, eBay og Aliexpress gi deg et hav av alternativer.

Hvilken er din favoritt?

Via TUAW

Genghess bilde

Genghes

Hei.
Var innom denne karen for en uke siden. Han har utrolig bra kvalitet på merkene, og sender gratis til hele verden. Han holder til i Danmark, så kanskje man må holde hver bestilling under tollgrensen, men han sender det som A-post/brev. Er jo bare å spør han... (Jeg kjørte jo innom han, så har ikke fått noe tilsendt fra han, men andre skryter av leveringen.)

Http://www.makeitstick.dk

https://www.facebook.com/personalstickers

Anbefales på det sterkeste...

KLBs bilde

KLB

Handlet fra makeitstick.dk og ble meget godt fornøyd.
Litt stive priser i forhold til hva man kan handle for andre steder, men en fantastisk service, og en superraskt levering oppveier på mange måter dette. De kan også lage mye personlig på bestilling.
Jeg bestilte på lørdag formiddag, og på mandagen lå det i postkassen.

Anbefales på det sterkeste :-)

nilsel

Mye kule stickers her også; selv om det ikke er i "decal" kategorien:
https://www.stickermule.com/marketplace/top

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai