Apple inviterer igjen

It's been Way too long

I går kveld sendte Apple ut nok en invitasjon til nok en produktpresentasjon til utvalgte medier. Den 16. oktober inviterer Apple enda en gang på besøk og denne gangen er beskjeden enkelt og greit «It's been way too long». Ryktene tilsier oppdaterte Macer og iPads.

Invitasjonen viser toppen av Apples logo i de klassiske regnbuefargene som Apples logo hadde tidligere. Samtidig sier invitasjonen «It's been way too long» og hva er det lenge siden Apple har lanserte - nye Macer, Apple TV og nye iPods?

Ryktene, og tidligere historie, tilsier at Apple vil lansere oppdaterte iPads for julesesongen og muligens også nye Macer med oppdaterte retina-skjermer. Hvis vi skal legge veldig mye vekt på hva Apple ikke har oppdatert på lang tid så er det åpenbart at Mac mini, Apple TV, iPod og deres Thunderbolt Display-skjerm er åpenbare kandidater.

Det er i hele 715 dager siden Apple oppdaterte Mac mini, 945 dager siden Apple TV og hele 1120 dager siden Thunderbolt Display. iPad nano og iPod shuffle har ikke fått en oppdatering på 393 dager, men er heller ikke produkter som Apple prioriterer for øybelikket.

Mest sannsynlig vil vi se oppdaterte iPads, men kanskje blir vi overrasket med en helt ny Apple TV? Det braker løs på torsdag 16. oktober klokken 19:00 norsk tid. Det vites foreløpig ikke om Apple vil streame dette live, men etter den ekstremt dårlige streamen ved lanseringen av iPhone 6 er det mulig Apple virkelig har lyst å få streamen til å fungere denne gangen.

Vegard1s bilde

Vegard1

Da får vi vel Yosemite den kvelden da! Om jeg ikke husker feil var det vel et Apple Event den dagen Mavericks ble lansert også?

Ttigers bilde

Ttiger

Apple has plans to offer a live stream of its October 16 event, according to a source that spoke to MacRumors. As with its September 9 iPhone event, Apple will likely offer a stream of the event both on its website and through a dedicated channel on the Apple TV.

Vi krysser fingrene!! ;)

bvborges bilde

bvborge

Kanskje ny Office-pakke slippes i samme slengen (er jo lov å håpe). På høy tid med en oppdatering der da Office 2011 ikke helt henger med i tiden lengre.

Maccas bilde

Macca

Microsoft presenterer neppe ny Office-pakke på en Apple-event, og Apple lager neppe så stor ståhei hvis Microsoft skal lansere et nytt produkt ;-)

kjeinge

På apple.no står det en link til LIVE-streaming av eventet den 16. oktober.

Maccas bilde

Macca

Timingen kan være tilfeldig, men i og med at HBO lanserte sin utvidete streamingtjeneste i USA i går, så kan det jo tyde på at noen av det som tidligere er blitt nevnt som årsaken til at ny Apple TV ikke er blitt lansert tidligere, nå kan være løst (avtaler om streamingtilbud).

EDIT: Bare tilfeldig timing, ja... Synd, men det kommer nok en ny Apple TV på nyåret tipper jeg :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai