Apple Watch lanseres neste vår

Apple Watch lanseres våren

Apple har ikke gitt et fast tidspunkt for lansering av Apple Watch, men har ved introduksjonen sagt «early 2015» - tidlig neste år. Hva Apples definerer som tidlig vites ikke, men vi fikk nylig et hint fra sjefen for Apple Store Angela Ahrendts.

Angela Ahrendts, som tidligere var sjef for Burberry, er sjef for alle Apples butikker og uttalte nylig i en videobeskjed til sine ansatte at Apple Watch vil lanseres til våren 2015.

So, again, we do - you guys were hired because you're the best people in the world. And you know how to service customers, but we are sprinting a marathon and it's not going to stop. Right? We're going into the holidays, we'll go into Chinese New Year, and then we've got a new watch launch coming in the spring

uttalte Ahrendts til Apple Store-ansatte i en intern video ifølge 9to5Mac. Dette er det nærmeste vi har kommet et lanseringstidspunkt for klokka til Apple. Sannsynligvis snakker vi da om mars/april 2015.

Lars-Kristian

Virkelig? Kommer våren tidlig på året?

Dorkfishs bilde

Dorkfish

Har ennå ikke skjønt hva jeg skal med en sånn. Min gamle Casio forteller meg hvor mye klokka er.

sinatra

Det er flisespikkeri. Men, overskriften sier "neste vår". Når jeg leser brødteksten står det "«early 2015» - tidlig neste år". Altså, klokka kommer "til våren", ikke "neste vår" som vil være i 2016.

Bjerhas bilde

Bjerha

Dorkfish:

Er sent ute med kommentaren min, men om det er DET du tenker om dette produktet - har du til de grader misforstått hele poenget med en "smartklokke".

Kjøper selvfølgelig bare en slik klokke om du finner det interessant med gadgets, er helt klart større morrofaktor enn nytterverdi pr. dags dato. På sikt kan disse bli mer nyttige, noe vi ser hos "Android Wear" - med gps instruksjoner osv. Det handler om å lettere ha tilgang til kort og presis info.

Om du bare skal vite hva klokka er, holder like gjerne en Casio FW91.... men det er ikke poenget med disse.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai