iTMS om to dager! [Oppdatert]

iTMS nærmer seg nå med stormskritt, og vi har nå fått se hva vi vil betegne som endelig bevis på at iTMS faktisk kommer på torsdag som tidligere ryktet. Apple har nemlig ikke greid å skjule alle sine spor!

Oppdatering:
Vi har nå fått informasjon om at prisen på musikk i iTunes Music Store i Norge blir 8 kr per sang og 89 kr per album. Det sveitsiske nettstedet Macprime.ch lette litt rundt på Apple sine websider og bildekataloger. De fant et svært interessant bilde, som bunn i grunn "bekrefter" at iTMS vil bli lansert i Norge, Svergie, Danmark, Australia og Sveits i den nærmeste framtid. Legger vi dette sammen med informasjonen som alle plateselskapene har gitt om at 28. april er datoen så ser det ut til at vi endelig faktisk får iTMS i Norge.

I tillegg til disse bildene av flaggene, så har Macprime.ch klart å finne en sveitsisk utgave av iTunes Link Maker som lar deg lage linker direkte til iTunes Music Store. Denne finnes her

Vi gleder oss som små barn og har allerede startet oppvarmingen av vårt kredittkort. Vi kommer tilbake med mer informasjon så fort vi har den..

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai