WWDC 2015 starter 8. juni

WWDC 2015

I går kveld offentliggjorde Apple tidspunktet for når årets Worldwide Developer Conference går av stabelen. Apples 26. Worldwide Developers Conference (WWDC) blir i år arrangert fra 8. til 12. juni i Moscone West i San Francisco. Årets WWDC har fått tittelen «The Epicenter of Change» og som vanlig vil Apple sannsynligvis vise oss hva som skjer det neste året hva gjelder programvaren på iOS, OS X og Apple Watch.

Som vanlig er spekulasjonene alt i gang og invitasjonene granskes nøye. Årets invitasjon viser en blå-lilla firkant som er lik Apple TV og med tittelen «The Epicenter of Change» trenger mange ikke så mye fantasi for å trekke opp gamle rykter om Apple TV som hjemmets HomeKit-hub. Årets WWDC kommer garantert til å fokusere mye på Apple Watch og utvikling av applikasjoner til klokka.

WWDC starter 8. juni og mest sannsynlig åpnes den som vanlig av en keynote hvor Apple vil presentere veien videre for sin programvare. WWDC er en utviklerkonferanse og Apple bruker normalt disse konferansene til lanseringer av nye versjoner av iOS og OS X.

Det vil bli holdt over 100 tekniske seminarer med over 1000 Apple-ingeniører. Utviklere vil få praktisk informasjon om hvordan de integrerer ny teknologi og finjusterer appene sine, og Apple Design Awards vil trekke frem de beste appene fra året som er gått.

Mars

spennende, som vanlig - men litt i overkant dårlig timing på konferansens tittel, tatt disse dagers dramatiske jordskjelv i nepal i betraktning...

man kan innvende at betydningen av tittelen selvsagt er valgt for lenge siden, men et episenter er i sin alminnelighet et dramatisk sted, gjerne med enorme skader og mennesklige tragedier, så apple burde valgt noe annet til å begynne med - bare sånn i tilfelle. på den annen side; da konferansen går av stabelen, er akkurat dette jordskjelvet i himalaya litt tilbake i tid, men det vitner om litt dårlig smak i utgangspunktet.

jeg har tilfeldigvis vært i nepal, og sett mange av områdene som nå ligger i grus, men akk ja sann

lamoys bilde

lamoy

Nuvel, nå drar jo du kun frem den geologiske betydningen av ordet epicenter. Det betyr også:

a focal point, as of activity:
Manhattan's Chinatown is the epicenter of the city's Chinese community.

Så jeg føler ikke at Apple er ufølsomme her. Når det er sagt, særdeles tragisk det som har skjedd i Nepal.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai