Nytt rekordresultat hos Apple

Nytt rekordresultat fra AppleI går kveld rapporterte Apple sine resultater for Q2 2015 (finans kvartal) og nok en gang slo Apple tidligere rekorder. Apple omsatte for hele 58 milliarder dollar og satt igjen med et overskudd på 13.6 milliarder dollar. Selskapet solgte hele 61 millioner iPhones, 4.5 millioner Macer og 12.6 millioner iPads.

Apples finansielle resultater følges normalt med lupe og nok en gang overrasket Apple markedet med en vesentlig bedre resultat enn forventet. Apple omsatte for 58 milliarder dollar og satt igjen med et overskudd på hele 13.6 milliarder dollar. Totalt har selskapet nå 193 milliarder dollar på bok.

Den største veksten ligger, ikke helt overraskende, i salget av iPhones. Apple solgte 61 millioner iPhones, opp fra 43 millioner i samme periode i fjor. Salget av Macer har også økt fra 4.1 millioner til 4.5 millioner, men salget av iPad har fulgt den negative trenden vi har sett de siste kvartalene. Apple solgte 12.6 millioner iPads, ned fra 16.35 samme periode i fjor.

Under den finansielle presentasjonen avslørte Apple også at de antar at de kan begynne å selge Apple Watch i flere land fra og med slutten av juni. Om dette betyr Norge vet vi ikke, men normalt pleier Norge å være en del av den andre utrullingen til Apple.

Tags:
lamoys bilde

lamoy

Spennende om "klokka" kommer hit i juni. På tide med et hjem i forumet nå for Apple Watch? Litt slitsomt å lete rundt...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai