Apple Watch lanseres i syv nye land - ikke Norge

Apple Watch kommer ikke til Norge

For få minutter siden kunngjorde Apple at de nå er klare til å lansere Apple Watch i syv nye land. Landene som er en del av den andre utrullingene til Apple er Italia, Mexico, Spania, Singapore, Sør Korea, Sveits og Taiwan. Norge er ikke en del av landene som får Apple Watch i juni.

Den 26. juni begynner Apple å selge Apple Watch i syv nye land - både online, i deres egne butikker og i utvalgte forhandlere. Ikke helt overraskende var Norge ikke en del av lanseringen, men det ble åpenbart når vi så at den første oppdateringen til Apple Watch ikke inkluderte støtte for norsk språk. Den inkluderte derimot både Svensk og Dansk, men heller ikke disse landene var en del av Apples andre utrulling av Apple Watch.

Når Apple vil lansere Apple Watch i Norge er foreløpig uklart, men man må anta at Apple ønsker å lansere Siri i Norge før Apple Watch blir å finne i butikken i Norge. Kanskje blir Siri norsk under årets WWDC og dermed åpner vi opp for en Apple Watch-lansering mot høsten?

Apple har fortsatt ganske lang ventetid hva gjelder levering av klokker, men lovte i en pressemelding at alle som har bestilt klokke i mai vil leveres i løpet av to uker.

Responsen på Apple Watch har oversteget våre forventninger på alle måter. Vi har gjort store steg mot å få løst ventetiden og vi takker våre kunder for deres tålmodighet. Alle ordrer i mail, med unntak av Apple Watch 42 mm Space Black Stainless Steel med Space Black Link Bracelet, vil leveres til kunder i løpet av to uker. Samtidig vil vi også begynne å selge noen utvalgte modeller i våre butikker.

uttalte Jeff Williams, Apples senior vice president of Operations i en pressemelding.

kyrrebss bilde

kyrrebs

Skal til England i slutten av juni, og da vil en Apple Watch ligge klar for meg - jippi! :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai