Apple lanserer ny iPod touch

Ny iPod touch

iPoden er en stadig mindre viktig del av Apples omsetning, men i dag skjedde det endelige noe med den gamle musikkspilleren. Apple lanserte i dag en ny og oppdatert modell av sin iPod touch samt nye farger på iPod shuffle og nano. Samtlige iPod-modeller vil komme i nye farger, inkludert stellargrå, sølv, gull, rosa og blå. iPod touch får også større endringer enn bare farger.

Den nye iPod touch er utstyrt med et nytt 8 megapikslers iSight-kamera på baksiden, et forbedret FaceTime HD-kamera på forsiden og Apples A8-chip med ti ganger så rask grafikkytelse enn forrige modell. En stor oppdatering for de som bruker iPod touch hovedsaklig til spill. I tillegg har Apple også gitt den M8-koprosessorer for bevegelse slik at også iPod touch kan måle din aktivitet.

Nye iPod touch koster fra NOK 2090,- for modellen på 16 GB, NOK 2590,- for modellen på 32 GB og NOK 3090,- for modellen på 64 GB. Hele iPod-serien kommer i fem nye farger og er tilgjengelig fra i dag av på Apple Online Store og hos Apple-autoriserte forhandlere. For første gang er iPod touch også tilgjengelig i en modell på 128 GB for NOK 3990,- NOK i Apple Online Store, samt som (PRODUCT)RED.

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai