Apple inviterer til iPhone-lansering

Apple inviterer til iPhone-lansering

Ikke helt uventet sendte Apple i dag ut invitasjoner til en «Apple Event» den 9. september - onsdag om to uker. Invitasjoen er som vanlig kryptisk og sier ikke mer enn «Hey Siri, give us a hint». Hvis Apple følger sine vanlige sykluser i år som tidligere, er det selvsagt lanseringen av neste versjon av iPhone som står på trappene.

iPhone 6s, eller hva nå Apple kommer til å kalle årets modell, er sannsynligvis det Apple kommer til å lansere neste måned. I tillegg får vi også sikkert vite når iOS 9, WatchOS 2 og OS X El Capitan er klare for lansering. Årets iPhone ryktes å ha et helt nytt og svært forbedret kamera på 12 megapiksler og muligheten for å skyte 4k-video.

Oppdaterte iPads pleier å komme på et senere event og i år ryktes det at Apple har en iPad Pro i ermet. En iPad med vesentlig større skjerm.

Uansett hva Apple vil lansere, så kan du se det live på Apple.com og på Apple TV. Apple har allerede nå lagt ut en nettside hvor denne eventen vil streames. Nytt av året er at også Windows 10 brukere kan få med seg streamen ettersom den nye Edge-nettleseren i Windows 10 støtter HTTP Live Streaming (HLS) protokollen som Apple bruker til streaming via nettleseren. Tidligere har man måtte bruke Safari på iOS eller OS X for å streame - alternativt se den på Apple TV.

Anders0077s bilde

Anders0077

Ja, da var det offisielt og heller ikke helt uventet at det blir event 9. september 2015. Det kommer selvfølgelig nye iPhone 6S og 6S Plus?! Selv har jeg iPhone 6 så jeg ser heller ikke på iPhone oppgraderingen S som noen stor greie, men forbedring av kamera både foran og bak samt bedre prosessor og noe slikt kan man jo forvente med noe mer utover det tror jeg ikke det blir på denne fronten. Det er mest gleder meg til er jo selvfølgelig noe jeg håper og er garantert sikker på er nye Apple TV denne vil ha en helt ny plattform og støtte for home-Kit og Siri. Hvordan selve plattformen blir det blir jo veldig spennende å se, jeg tror det kommer til å bygge et kjempebra utgangspunkt og at man kan bygge videre på denne nye Top boksen, som Apple har gjort allerede snakket med mange store TV selskap så fremtiden ser bra ut :-) videre får vi også sikkert vite lanseringsdato av iOS 9 og OS X El-Capitan samt Watch OS2. Dette er heller ikke så spennende for min del da jeg har vært Developer-utvikler med alle i-Device's over lenger tid, itillegg vet flesteparten som følger litt med Apple hva vi har i vente og hva Apple selv allerede har demonstrert. Men det blir godt å få master ut og og på prøve for allmenheten. Da blir det et siste prikken over i-en så blir det sluppet ila høsten tenker jeg. Flere som har synspunkter eller noe annet om denne dagen?

- Anders

Gitman

Sitter litt på gjerdet nå og vingler mellom ny iPhone eller skal jeg vente på ny iPad. 5S'en funker fint til det meste egentlig, t.o.m etter en tur i do, men trenger større skjerm, spesielt til musikk. Padda har jo en del extra til akkurat det bruket. Blir jeg skikkelig usikker kjøper jeg kanskje begge :)
Vi får se hva som kommer.

bzzlink

Jeg håper virklig på app store for apple TV.
Når det kommer Plex app til Apple TV blir jeg veldig fornøyd.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai