Apple Watch lander i Norge 9. oktober

Apple Watch 9. oktober

Denne uken kunne Apple slippe nyhetene mange har ventet på - nemlig norsk lansering av Apple Watch. Norge har vært et av de siste skandinaviske landene som har fått Apple Watch, men som vi har meldt tidligere har årsaken vært Siri. Med iOS 9 har Siri endelig kommet på norsk og dermed er også Apple Watch klar. Her er prisene.

Den 9. oktober kommer Apple Watch offisielt til salgs i Norge. Det blir å finne i Apple Store og utvalgte offisielle Apple forhandlere som Eplehuset. Alle de forskjellige modellene kommer til salgs i Norge, med unntak av den helt nye Hermés-utgaven som kun selges i utvalgte Hermés-butikker - det inkluderer dessverre ikke Hermés-butikken i Oslo.

Dette er prisene

  • Apple Watch Sport (aluminium) 38mm - 3790,-
  • Apple Watch Sport (aluminium) 42mm - 4390,-
  • Apple Watch (stål) 38mm - 6190,-
  • Apple Watch (stål) 42mm - 6790,-
  • Apple Watch Edition (gull) 38mm - 105 000,-
  • Apple Watch Edition (gull) 42mm - 125 000,-

Apple Watch lanseres også i alle de fargene som nylig ble introdusert og du kan få en rekke forskjellige remmer i plast, skinn og stål. Tilgjengeligheten er fortsatt ukjent, men utifra både den svenske og danske nettsidene til Apple så ser det ut til at klokkene er på lager og leveres raskt. Det er allikevel ingen dum ide å være raskt ute

Apple Watch 9. oktober

Klokkene leveres også med WatchOS 2.0 som Apple slapp for få dager siden. Denne oppdateringene gjør det mulig for utviklere å lage apps som kjøres lokalt på klokka og får tilgang til klokkens sensorer.

Orfeuss bilde

Orfeus

Hva i he...e er den brutbar for? kan noen argumentere at plastikk kloke er verdt en Mac Mini?

Gitman

Tja Orfeus, den er jo nyttig til en masse, om man ser nytten, trenger den og har råd, og mye enklere å ha på håndleddet enn en Mac mini. Personlig ser jeg ikke å trenge det den tilbyr, men jeg har ingen problemer med å se nytteverdien i den. Den er tross alt mye mer enn bare en klokke.
Og den er ikke laget av plastikk :)
Tror nok du, og dine likesinnede, har bommet totalt i deres forståelse av disse produktene.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai