Om Mac1

Mac1 er Norges største Mac-portal med daglig oppdaterte nyheter og forum. Mac1 ble etablert i mai 2003 og har siden den gang vokst hver måned, i dag har vi over 3 500 000 sidevisninger per måned og over 21 000 brukere. Fra å være et lite forum på nettet har vi nå utviklet oss til å bli et av skandinavias største nettsteder for Mac-relaterte nyheter, diskusjoner og support.

Mac1 oppdaterer daglig siden med nye ferske og relevante nyheter for Mac-brukere. Vi har en rekke faste skribenter samt tar i mot artikler fra alle våre brukere. Dette gir oss en kontinuerlig oppdatert nettside med nyheter du ikke finner alle andre steder. Alle våre nyheter er tilgjengelige via RSS feeds.

Vårt forum har over 700 000 innlegg og har blitt pulsåren i nettstedet Mac1. I forumet har vi daglig hundrevis av innlegg som omhandler alt rundt Apple, Macintosh og relaterte teknologier. Forumet er fylt til randen med nytting informasjon, fakta og hjelp til omtrent et hvert tenkelig problem. Uansett om det er første gang du bruker en Mac, eller du er en veteran så kan Mac1-forumet som regel gi deg svaret på dine spørsmål, 24 timer i døgnet - 7 dager i uken.

Vi har et tett samarbeid med Apple. Som ett av de eneste nettstedene i skandinavia har Mac1 vært nevnt på Apples "Hot News" side og du finner også Mac1 som en bookmark i alle Macer solgt i Norge. Noe vi er svært stolte av. Samarbeidet gir oss fordeler for våre medlemmer. Vi arrangerer jevnlig konkurranser med Apple-produkter som premier, vi arrangerer møter og kurs sammen med MacForum og andre sosiale sammenkomster.

Mac1 er mer enn bare Mac1. Vi driver også norges største iPod-portal, iPod1.no og vi har et tett samarbeid med vår søsterside Linux1.no. I tillegg driver vi nettportalen Kreativ1.no, Bildr.no, Brukt1.no, Bonus1.no og Albumart.org

Kontakt
Pressemeldinger kan sendes til webmaster@mac1.no

Ansvarlig redaktør
Mats Staugaard - mats@infiniteloop.no
Arne Kepp - arne@infiniteloop.no

Adminstratorer:
Det holder å kontakte én av oss, sender du samme forespørsel til flere samtidig, kan det raskt bli mye krøll.

Mats Staugaard - webmaster@mac1.no
Thomas Berglund - thomas.berglund@gmail.com
Magnus Kolstad - mr.kolby@gmail.com
Martin Berglund - marberglund@gmail.com

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai