Belkin Media Reader

Belkin Media Reader er det ultimate verktøyet for en ivrig fotograf med litt for få eller små minnekort. Medialeseren er en tileggsenhet du kobler til din iPod (3 generasjon og oppover) og har samme funksjon som medialesere du kobler til din Mac. Den eneste forskjellen er at Belkin Media Reader legger alle dine bilder opp på harddisken til iPoden, du trenger med andre ord ikke være i nærheten av en Mac/PC for å få tømt ditt minnekort. Svært praktisk!

Formater
Leseren støtter CompactFlash type 1 og 2, SmartMedia, Secure Digital, MultiMediaCard, og Memory Stick. Bruker du XD Extreme Digital kort kan du ikke bruke denne enheten. Belkin Media Reader legger opp bildene som en "rull" og du kan ikke redigere eller slette enkelt bilder på iPoden.

Stor, tung og treg
Selv om iPoden er utstyrt med Firewire så gjør ikke dette kopieringen fra minnekortene noe som helst raskere. Faktisk tvert om. Når vi testet Media Readeren på et fullt 64MB CompactFlash kort, tok det ca. 2 minutter og 55 sekunder å overføre alle filene. Når vi testet det samme mot en Mac med USB2 gikk den samme overførselen på 2 minutter. Dette kan man dog leve med, men størrelsen på Belkin Media Reader er nok det som trekker mest ned.

Den er enorm! Faktisk nesten like stor som iPoden. Hvis du er ute på reise med stor oppbevaringsplass er størrelsen ikke noe problem, men å ha denne leseren på innerlomma sammen med iPoden og digitalkameraet blir helt uholdtbart. De faktiske målene på Belkin Media Readeren er 85mm x 100mm X 20.5mm.

Inn på Macen
Belkin Media Reader virker både perfekt med iPoden og Apples bildebehandlingsprogram iPhoto. Når du plugger inn iPoden etter importering av bilder kan du enkelt og MEGET raskt kopiere over bildene fra iPoden til iPhoto. Denne funksjonen er veldig bra og virker perfekt.

Videre må Belkin leseren få pluss for å ha en ledning som skules inn i boksen etter bruk samt støvbeskyttelse ved inngangene til kortene. Alt i alt kan dette være et nyttig verktøy for den ivrige fotograf med iPod og god plass, men den stive prisen og sakte overføringshastigheten gjør at man heller er fristet til å kjøpe flere minnekort.

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai