NaviPod

Bruker du iPoden koblet opp mot ditt stereo-anlegg? Da er NaviPod helt sikkert noe for deg. Du har sikkert alltid hatt lyst til å ha en trådløs fjernkontroll slik at du kunne sitte i sofaen å styre iPoden derfra, og det er nettopp det NaviPod gir deg.

NaviPoden kobler du enkelt og greit på toppen av iPoden og imotsettning til mange andre produkter så sitter denne som et skudd. På enheten som du fester på iPoden følger det med en utgang til ditt eksterne stereo-anlegg på baksiden, i tillegg er det en fiks stålkonstruksjon som holder iPoden oppreist. Den tilkoblede enheten trekker strøm fra iPoden.

Fjernkontrollen fungerer via infrarøde stråler (som alle andre fjernkontroller) og har en rekkevidde på ca. 25 meter, noe som vel er standard for de fleste fjernkontroller. Fjernkontrollen har de samme knappene som Apples iPod (Play, pause, fremover og bakover) og funksjonen er også de samme. Fjernkontrollen går på batteri som er enkelt tilgjengelig. Designen og gjennomførselen er meget lekker og produktet føles "integrert" med iPoden.

Du får NaviPod både til de nye iPodene og de eldre modellene. Det eneste som vi synes trekker ned ved NaviPod er rekkevidden på fjernkontrollen. Vi ville gjerne hatt litt lengre rekkevidde, og forhåpentligvis blir våre ønsker hørt. Ryktene sier nemlig at det arbeides med en Bluetooth variant av NaviPod som da har 50 meters rekkevidde og også fungerer rundt hjørner.

Tags:

Lyot

Jeg har NaviPod, og har ikke hatt noe problem med rekkevidden. I mitt hus er det ikke noe rom som er lengre enn 25 meter.
Jeg har ikke testet om den har så lang rekkevidde i praksis.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai