Poisoned - ny P2P klient for Mac

Kort tid etter at mlMac, den første Kazaa kompatible klienten til Mac, ble lansert kommer det nå en ny og muligens enda bedre klient. Poisoned støtter Fasttrack, Gnutella og OpenFT nettverket og er en meget lekker klient. Poisoned har et meget bra grafisk brukergrensesnitt og er veldig enkelt både å bruke og forstå. Du kan enkelt søke etter filer som musikk, video og annet. Standard utseendet er Aqua Pinstripe, men det kan enkelt byttes til Metal-look hvis man foretrekker det.

Programmet har full integrering med iTunes slik at det man laster ned av lyd/musikk blir lagt til en egen dynamisk spilleliste i iTunes - helt automatisk. Poisoned er fortsatt under utvikling så det kan derfor være noe ustabilt. Vi oppdaget ingen problemer den lille tiden vi har testet programmet.

Når man bruke nettverk som Fasttrack og Gnutella skal man være oppmerksom på at det finnes store mengder ulovlig kopiert matriale på nettverket. Er man selektiv og leter er det ingen problemer forbundet med å bruke programmet - også til lovlige formål.

Som Apple sier - Don't steal music!

Programmet finner du hos Gotsilla

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai