Flere nye funksjoner i Panther

Apple fortsetter å legge inn nye funksjoner i den kommende versjonen av Mac OS X, Panther. De nyeste skjermbildene og rapportene viser at Alladin Softwares Stuffit kan få en sterk konkurent. Vi har film og bilder av de nye funksjonene! De nyeste rapportene tyder nemlig på at Apple har valgt å bygge inn ZIP standarden inn i den kommende versjonen av OS X. Gjør de det, vil dette bli en meget sterk konkurrent til Alladin Softwares Stuffit teknologi. Dette kan gjøre det bort imot umulig å fortsette utviklingen av deres produkter for Macintosh. Som dere kan se av skjermbildet nedenfor har Apple allerede inkludert funksjonen i menyene og gitt den navnet "Archive" (Arkiver).

Apple har også laget en ny funksjon som viser hvilke programmer som er aktive. Som en mini-dock eller programswitcher. Denne skal gi deg lettere oversikt over kjørende programmer enn idag. Nedenfor kan du se hvordan denne fungerer i praksis.

Som vanlige liker Apple å vise hvor "lekkert" det kan gjøres. De arbeider derfor mye med design, utseende og fiffige funksjoner. I Jaguar fikk vi Quartz, og nå utnyttes det fullt ut. Nedenfor kan du se et eksempel på hvordan effekter som vises når programmer starter ved dobbelklikk.

I tillegg sies det at de seneste utvikler utgavene av Panther har ytelsen blitt forbedret opptill 40% mot Jaguar. Vi gleder oss!

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai