iTunes mobil på vei

Mange har ventet lenge på en mobil som fungerer med Apples iTunes. Vi har lenge vist at Apple har et samarbeid med Motorola, men vi har enda ikke sett noen konkrete produkter eller løsninger av den såkalte iTunes-mobilen. Telefonene skulle egentlig ha bli lansert tidlig i år, men på grunn av det man den gang trodde var uenigheter med teleselskapene i USA, ble telefonen utsatt. Mange trodde at dette var nådestøtet og at vi aldri kom til å se noen Motorola iTMS-telefon, men nå ser det hele så annerledes ut.

Motorolas sjef, Ed Zander, sa til Chicago Tribune i går at teleselskapene i USA ikke har prøvd å stoppe den kommende iTMS-telefonene og at ryktene som hevdet at teleselskapene var redd for iTMS bare er oppspinn. Zander påstod i et intervju til avisen at samarbeidet mellom Apple, Motorola og teleselskapene gikk glimrende og at de snart var klare til å lansere den etterlengtede telefonen. Han hevdet videre at han selv hadde en utgave av iTMS-telefonen og at han var svært fornøyd med teknologien, telefonen og iTMS.

Ryktenettstedet Thinksecret kan også bekrefte at en iTMS-telefon nærmer seg og at Apple vil slippe iTunes for Mobile 1.0 i løpet av juni. Dette vil være startskuddet for iTunes på mobiltelefoner og i første omgang Motorola. Det vites ikke om Apple planlegger å tilby iTunes Mobile programvaren for andre mobiltelefonprodusenter. Vi er sannsynligvis ikke mer enn uker unna en iTMS-mobil lansering og selv om Motorola er først ut med en slik mobil, håpes det på at andre mobilprodusenter også vil slippe til programvaren.

Tags:

SimonMee

Hvor mange år må vi i Norge vente på dette? Kan riktignok kjøpe musikk, men fremdeles er 3g-nettet latterlig dårlig utbygd. Jeg setter meg heller ikke ned og laster ned musikk med gprs...

Jaja, vi fikk nettopp iTMS, så vi må vel være fornøyd.

michaeno

Selv om 3G nettet ikke er så godt utbygd i Norge ennå, er vi fremdeles blant verdens fremste nasjoner når det gjelder mobil teknologi. 3G nettet i USA er hvertfall ikke spesielt godt utbygget. Majoriteten av mobiltelefonene som selges i USA har ikke SIM-kort, men abonnementet er knyttet til telefonen og i tillegg er det svært mange som ikke har SMS på telefonene sine heller...

Tror vi skal være lykkelige for at vi bor i et såpass teknologi vennlig land som Norge jeg.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai