Mer synsing om video-kompatibel iPod

New York Post skrev søndag en artikkel om hvorfor de tror vi kommer til å se en iPod med videomuligheter ganske snart. De trekker spesielt frem inntoget av Sony PSP og en avtale med en britisk produsent av datachiper.

Først og fremst fokuserer avisen på det faktum at Apple trenger å holde konkurrentene sine på avstand og ligge et steg fremfor de. Apple har allerede sterk konkurranse med Creative og andre i MP3-spiller markedet og med inntoget av Sonys PSP som fungerer som en spillemaskin, videoavspiller og musikkavspiller går Apple definitivt tøffere tider i møte.

New York Post lister opp det den mener for øyeblikket er bevis som heller i retning av at en video-iPod er rundt hjørnet.

- iTunes Music Store tilbyr musikkvideoer og ville ikke gjort dette uten at hardwaren vil komme til å forandre seg.

- Forrige måned skrev Apple under på en avtale med britiske Alphamosaic som produserer datachipper som tar seg av musikk, bilde og video. Aksjene til litt mer kjente Broadcom, som eier 57% av Alphamosaic, har steget med 20% de siste seks ukene.

- Steve Jobs er klar over at det kommer til å være rundt 12 millioner Sony PSP ved neste vår.

Kilde: New York Post (Krever registrering)

Tags:
G-Macs bilde

G-Mac

Hadde vært tøft med en ny iPod som spilte av video.Har latt være å kjøpe iPod Photo fordi jeg håpet at det ville komme en iPod som spilte video...

getor

Min G3 begynner å bli sliten, batteri er håpløst tiltross for innbytte... Men kjøper ikke noe nytt før det er et nytt kvantesprang - og bilde + musikkvideo er noe i den dur, forutsetter iTunes med iMovie...

Foreløbig er jeg strålende fornøyd med 1GB Shuffle... 40GB ble for mye, alt for pesete å finne hva jeg hadde lyst til å høre på. Nå har jeg alle de beste på 1 GB og hva slår 12 timer spilletid... bortsett fra 13 :-)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai