Colin McRae Rally 2005

Feral Interactive's sjef, David Stephen, har i et intervju med MacGamer.com uttalt at Feral vil utgi Colin McRae Rally 2005 for Mac. Colin McRae Rally har alltid vært kjent for virkelighetstro grafikk og realistisk styring av bilen. Det nye bilspillet vil by på mere enn 300 forskellige baner i 9 forskellige land. Ifølge David Stephen forventes Colin McRae Rally 2005 å komme ut innenfor de neste 6 måneder.

Les mer på Macspil.dk

Tags:

don_Vito

I følge kilden til din kilde så er den store nyheten at Colin McRae 2005 kommer til Mac.
http://www.macgamer.com/features/?id=2003
Det er vel det du prøver å si, kanskje litt uheldig setningsstruktur.

CM har vel alltid kommet ut på PC før..

SimonPetersen

Det står der jo også: " et av de mest populære bilspill til PC"

macfjott

Det er godt mulig å tolke det du har skrevet som at det er spillet som generelt ble utgitt. Står ikke noe om mac der i det hele tatt (bortsett fra i linkene da)

sls

Det er gitt litt implisitt, siden Feral lager/porter spill til Mac. Men en "... for Mac" hadde gjort ting litt klarere

Mmmarcus

Det heter mer! Ikke for å være en språknerd, men det er ganske frustrerende når en side som er standardbokmerke på Apple sine maskiner, har masse nyheter på første side som ville få norsklærere til å vri seg i graven eller lærerværelset. Ønsker noe mer skepsis fra de administrerende som tillater at nyhetene vises. (Dere kan jo bare rette de feilene som er.)

kaspartu

etter det jeg kjenner er simon dansk og jeg er ganske imponert over hans norsk i nyheten ut fra det faktum. stop å kritiser, bruk heller tiden på å skrive om det du er uenig i og send inn et redigert forslag av teksten til admin! ok?

appleman

wow...kult med en danske som skribent.

Mmmarcus

Igjen, jeg kritiserer ikke for å være kjip. Kontruktiv kritikk er en god måte å forbedre et allerede godt nyhetsforum. Skal likevel ta ditt forslag til meg.

Dessuten, jeg tenkte han var nordmann på utenlandsstudie i Danmark. Er en del av dem...

kaspartu

jeg er en danmarksstuderende nordmann.. så det var vel slike som meg du siktet til.. simon petersen er mannen bak macspil.dk, og veldig flink til å skrive dansk! forresten er det endel andre gode mac spill anmeldelser og nyheter på den siden!

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai