FM-sender til datamaskiner

Griffin Technology har nå kommet med hva man kan kalle datamaskinens iTrip. RocketFM er en FM sender som kan kobles på hvilken som helst datamaskin med USB.

RocketFM kan sende på frekvenser mellom 87.5 og 107.9 MHz, som tilsvarer det vi kaller FM-båndet. Det er anbefalt å velge en frekvens som ikke allerede er i bruk der du bor, for å slippe unna forstyrrelser.

Det finnes utallelige ting du kan bruke RocketFM til, og det eneste negative er rekkevidden. Produsenten melder at den skal virke tilfredstillende på avstander et sted mellom 3 og 9 meter avhengig av kvaliteten på FM-radioen din.

Tilslutt må vi bare minne om at FM-sendere ikke er tillatt brukt i Norge med mindre du har tillatelse til det. Lovteksten som omhandler dette finner du her. Det er derimot lov til å selge produket.

Mer informasjon om RocketFM kan du finne hos Griffin Technologys

Tags:

bep0rz

Prisen er forøvrig $39.99, noe som kan tilsvare ca. 315 kr inkl. mva. Se ikke bort fra at prisen stiger til 400-500 kr når vi endelig får se den i Norge.
mvh bep0rz

macfjott

Fint noen passer på da, gikk visst litt for i svingene

MacFan

lese litt bedre neste gang

Scandinav

Greit nok produkt.
Fordelen er at den ikke trenger batterier.
Ulempen er at den kun kan kobles på en usb-port og dermed begrenser bruksområdet.
Skal man overføre lyd fra discman, mp3-spiller, pc eller annet utstyr til en radio kan man med fordel benytte en vanlig fm-sender.
En unit, passer alt.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai