Intel med mac mini konkurent

Det har lenge vært en del rykter rundt en mulig Intel-konkurrent til årets store Mac-nyhet, Mac mini. Tirsdag ble maskinen vist frem, og som ventet er den veldig lik Mac mini.

Macworld.se viser bilder av den nye maskinen som har fått navnet Pandora og er produsert av AOpen. Ikke bare er konseptet bak Apples mini kopiert, men designet er slående inspirert av Mac mini. Maskinen er rapportert å ha en Pentium M prosessor, men ut over det finnes det lite informasjon om Pandora.

Pandora er ventet på markedet i september, og prisen er ukjent.

Kilde: Macworld.se

Tags:

annern

det blir bare teit... men jeg gleder meg til å fortelle alle vennene mine om at en sånn har apple laget for lenge siden.

Linz

Den der var jo så lik at inntil jeg ser offisielle bilder fra Aopen om denne, ser jeg på den som fake.

TheX

Skulle ikke forundre meg om Apple har et patent på det designet. Men ikke vet jeg. Kanskje noen andre har peiling?

kaspartu

det går noen rykter om at apple ikke har tenkt å saksøke.. men det høres svært unormalt ut, til apple å være! saksøk i vei, sier jeg..

Hugin

Man har ikke patent på design, man har mønsterbeskyttelse eller opphavsrett. Patenter beskytter "løsninger på tekniske problem". I dette tilfellet ting som "hvordan få alt inn i den lille boksen uten at den steker seg selv".

skyfex

Nok en gang har noen prøvd å kopiere Apple og nok en gang har de mislykkes. Et ord: Ewwwww!
Den ser rett og slett for plastikk ut. Den er sikkert laget i metalfarget plastikk og. Den er også for kjedelig... ensforming.

admins bilde

admin

Den hvite knappen på fronten var jo bare så stygg. AOpen logoen i høyre hjørne er heller ikke tingen. Mangler også etter hva jeg kan se et fint hvitt LED-lys i hjørnet, men AOpen klemmer nok inn noen blinkende disk og CPU lys innen den når markedet tipper jeg. Enig i at den ser ut som den er av plast.

Froggen

Skjønner ikke helt hva dere klager over. Vær bare glad for at noen puster Apple litt i nakken, så Apple må lage enda bedre produkter for dere. Hadde Apple kommet med dette produktet, så hadde dere vært overbegeistret!

:-D

TwiX

Det der er definitivt den vakreste wintel boksen jeg har sett. Jeg synes også det er dårlig å lage en så lik kopi (hvis det er tilfellet), men å kalle den stygg... nei det er for dumt.
Den ser dessuten ut til å matche monitoren ved siden av, og sammen blir de nok et fint par.

Malice

Blir for dumt spør du meg.
Hvordan kan et svært firma som AOpen gi fra seg slikt? Den er jo så lik at det faktisk er å regne for kopi.
Alt utenom topp-platen med eplet er tilstede. Til og med hvit bakplate... Patetisk
Og å si at den er fin er vel å ta i da. Jeg kan male et maleri som er relativt likt Mona Lisa. Tror ikke folk hadde synes det var noe særlig fordet..

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai