Forventninger til WWDC 2005.

Det er tørke av rykter rundt på de vanligvis så aktive ryktesidene. Og i den anledning er det knyttet ekstra stor spenning til Steve Jobs keynote som idag, kl 1000 San Fransisco tid, drar igang WWDC 2005. For oss nordmenn vil denne Keynoten finne sted kl 1900 norsk tid.

Det alle Mac interreserte sitter å lurer på, er hva denne WWDC konferansen vil bringe av nyheter og oppgraderiner. Noen rykter har selvfølgelig romstert på nettet, og svenske Macworld.se har satt disse sammen for å gi en liten smak av hva vi kan forvente oss av nyheter under WWDC 2005.

- Apple skifter til Intel-prosessorer.
- Power book G5.
- Powerbook HD med blant annet HD-skjerm med høyere oppløsning og kjappere prosessor.
- Oppdaterte iBook modeller med widescreen.
- "TableMac", et nytt håndholdt datamaskin, som etter ryktene skal ha trykkfølsom skjerm og være tastaturløs.
- iPod Shuffle, 2 og 4 GB
- Airport Express med fjernkontroll, eventuelt en fjernkontroll som betjerner Airport Express/Airtunes.

Vi får alle vente i spenning til Steve Jobs kl 1900 norsk tid, entrer scenen og gir oss en pekepinn på hva årets WWDC konferanse vil bringe. Mac1s skribent thomas, befinner seg i San Fransisco og vil rapportere fra keynoten. Vi vet enda ikke om vi vil få en live oppdatering, da Apple ofte stenger ned all netttilgang under slike keynotes.

Kilde: Macworld.se

Tags:

thomasmoen

Hvis det kommer en Powerbook G5 så sliter visa kortet mitt ikveld!!! Pleier de vanligvis ikke å legge det ut for salg samme dag?? *håpefull*

Isåfall skal jeg bestille en 17" :)

w00t!

-
Tornsuits
Medlem av MacinSand
macinsand.no
tornsuits.no
badass.no

MacPetrus

Haaper virkelig ikke det blir annonsert bytte av arkitektur. La oss beholde IBM prosessorene og heller faa multi core utgaver.. PLEASE!!

EDIT: ble noget mer bekymret etter aa ha lest denne; http://www.andwest.com/blojsom/blog/tatle/2005/05/23/Apple_og_Intel_Chips.html

EDIT2: linker funker jo nesten ;)

keikenti

Daring Fireball har en god artikkel om hvorfor det er tvilsomt at vi vil se noen x86-prosessor i en Mac. At de muligens går over til å bruke Intel som produsent istedenfor IBM er godt mulig - om ikke smart om du spør meg.

Har liten tro på at vi vil se noen iPod Shuffle og AirPort Express2 på en utvikler-konferanse. Dette kommer isåfall tidlig høst eller er like rundt hjørnet. Man vet aldri med Apple. ^^;

"TableMac" høres kjekt ut, men som sagt, dette er konferansen for hardcore brukerne, ikke forbrukerne. Har håpet på å se en Tablet maskin fra Apple lenge nå.

PowerBook G5 er mulig, men HD versjon? Seriøst, er det noe problem med dagens skjerm? HD støtten vil etter min mening i så tilfelle ligge i DVI utgangen og ikke i selve skjermen.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai