Windows-spill på Intel-baserte Macintosh?

Muligheten til å spille spill på de kommende Mac-maskinene vil bli enda større nå som Apple introduserer de nye Intel-baserte Macintosh. Det ser ut til at Apple ikke vil stoppe muligheten til å kunne kjøre Windows på de nye maskinene. Dermed kan man installere Windows på Macen og spille alle Windows-baserte spill. Macspil.dk snakket med en utvikler, som ønsker å være anonym, angående dette.
Les mer på Macspil.dk.

Tags:

blogo

Håper dem legger til støtte for "pc-skjermkort".

asks bilde

ask

Hva er egentlig grunnen til at skjermkort for Mac er så mye dyrere?

EinarJ

Firmwareoppdateringene som må skrives spesielt for apple, slik at kortene kan fungere sammen med PPC-Prosessoren, såvidt jeg vet.

TorbX

Det med PPC er jo ute av verden om ikke lenge. Da kan vi bruke hvilket skjermkort vi vil? Så lenge driverene er tilstede?

ZiPLe

Men vil dette åpne for muligheten til å oppdatere CPU'en selv? Det hadde i alle fall vært konge...

TeSps bilde

TeSp

Nei, det er katastrofe. Hvis det blir oppgradering kits osv til salgs kan du jo banne på at det blir mange "home-made" macs som ser stygge ut som fy.

Jeg håper overgangen blit helt lik som apple er i dag bare med intel-prosessorer.

bep0rz

Fordi at de (produsentene) skal tjene penger på å lage skjermkort til Mac (Mac ed.).

mvh bep0rz

jurgemaister

DEtte vik ikke være mulig da Apple har lagt in visse sperrer i biosen som gjør at systemet bare gjenkjenner godkjente komponenter. Jeg Pr2øvde for eksempel å sette inn en 200GB harddisk på iMacen min, men siden 2. Generasjons iMac bare støtter harddisker opp til 120 GB, ville ikke maskinen bruke disken. Det samme vil det bli med de nye maskinene. Bare komponenter som er godkjent av Apple vik kunne brukes med det nye operativsystemet. Du kan derfor heller ikke installere Mac OS på en PC med riktig prosessor.

mfn

Blir spennende å se hva som skjer både med tanke på muligheten for å kjøpe billigere grafikk kort og evt cpuer i de nye Intel macene... Men det er selvsagt mye mulig Apple kommer til å sette kjepper i hjulene på folk som ønsker å kjøpe komponentene og oppgraderinger til macen sin hos komplett eller andre pchardware sjapper. Men jeg håper for O store epplemann sin skyld at de ikke gjør det ;) Men å kjøre Windows på mac? Vel til tross for at det er stor sansynlighet for at akkurat det vil bli mulig så er det som å banne i kirken å gjøre det. Så til alle mac folk der ute.... For guds skyld IKKE installer Windows på enmac EVER? ...For jeg vet hvor dere bor, installerer dere Windows på en mac så kommer jeg hjem til dere å trer et STORT RØDT epple ned i halsen deres .......erhhhh jeg vet, jeg har skikkelig dårlig humor ;)

PitBull

Synes du har ganske god humor! lol...

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai