Imiterer Apple på Computex

Et godt tegn på suksess er når det dukker opp imitasjoner av produktene dine. Det er ingen hemmelighet at Apple har hatt enorm suksess med designet på produktene sine, noe som Macworld UK fikk bekreftet med en rundtur på Computex-messen i Tapei forrige uke.

iPod-imitasjoner er ikke noe nytt og selv om Apple vurderer søksmål mot de rene kopiene virker det ikke som produsentene blir særlig skremt av det. En av de første klonene vi så var Luxpro sin mp3-spiller som lignet svært mye på Apple sin iPod shuffle. På messen i Tapei hadde Luxpro tatt med seg to nye varianter nå med OLED-display. På spørsmål hvor inspirasjonen var hentet fra ble det usikkerhet blant representantene til Luxpro.

En rekke imitasjoner av de større iPod-spillerne til Apple har også dukket opp i det siste og firmaet Tekram har lansert iPocket, nok en gang en forvekslende lik spiller. I følge en representant fra Tekram fikk de følgende beskjed fra Apples advokater tidligere i år når de viste frem produktet på tyske CeBit:

- Fint design, men ikke prøv å selg det i USA.

En annen suksess for Apple har vært Mac mini og Aopen som er langt mer anerkjent og respektert enn de fleste andre firmaer som lanserer Apple imitasjoner viste frem en maskin som ser forvekslende lik ut med minien. Maskinen som forventes i salg fra og med september i år har både samme form og størrelse og en slot-in CD/DVD spiller.


Luxpro sine mp3-spillere. Nå med OLED-display.

Ta en titt på Macworld UK for flere bilder.

Kilde: Macworld UK

Tags:
  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai