Dashboard-forbedringer i Mac OS X 10.4.2

Denne oppdateringen av Mac OS X 10.4 inneholder forbedringer av Dashboard-systemet, som vil gjøre Dashboard enklere og sikrere å bruke.

I følge nyere rykter vil oppdateringen gjøre det mulig å slette Widgets direkte i Dashboard, ved å føre musen over Widget-navnet og klikke på et lite sletteikon.

Widgets vil heller ikke lenger installere seg automatisk, slik de gjør nå. I stedet vil man måtte dobbeltklikke på ikonet i Finder, for å starte et installeringsprogram.

Kilde: Appleinsider.com

Tags:

Otsego

Linken fungerer ikke ;)

mvh.
Christian S.
http://mac1.no/user/466 / christian@exonite.com
Min første post: http://mac1.no/phpBB2/viewtopic.php?t=1112

Åsmunds bilde

Åsmund

mvh.
Åsmund

searchnaive(att)gmail.com

SimonMee

Synes igrunn denne artikkelen burde ligge under Rykter, ikke oppdateringer, da det virker som om Dashboard-forbedringer og 10.4.2 allerede er sluppet. Men det er ikke opp til meg å avgjøre :)

SimonMee

Synes igrunn denne artikkelen burde ligge under Rykter, ikke oppdateringer, da det virker som om Dashboard-forbedringer og 10.4.2 allerede er sluppet. Men det er ikke opp til meg å avgjøre :)

admins bilde

admin

Endret til rykter :)

metrom

pirk :) men det er en "og og å"-feil der.

NyZeta

Fordi om 10.4.2 ikke har kommet enda, så synes jeg oppdateringene går skremmende fort. Det er jo ikke lenge siden jeg kjøpte tiger.

TeSps bilde

TeSp

Ja jeg er helt enig. Syntes det virker som om det er ukentlige updates. Når kom tiger ut var det en månede eller to siden? Kjenner en som ikke har kjøpt tiger enda fordi han mener at det er for mange bugs og sikkerhetshull.

Hooloovoo

Det går ofte fort i starten. :o) Synes det er bra, jeg.

Åsmunds bilde

Åsmund

Såvidt jeg vet er regelen slik:
Man skal bruke "OG" når man binder sammen to (verb?) ord man normalt ville bruke "Å" foran.

Man sier:
Å hoppe.
Å danse.

men man sier:
Jeg skal hoppe OG danse.
Man må hoppe OG danse for Å vinne premien.

Her binder OG sammen ordene "hoppe" og "danse. Man skriver "å vinne" fordi det her ikke bindes sammen to (verb?).

Rett meg hvis jeg tar feil! ;)

mvh.
Åsmund

skyfex

Nå kan man eventuelt bruke WidgetManager:
http://www.apple.com/downloads/dashboard/business/widgetmanager.html

admins bilde

admin

10.4 er en stor oppgradering. Det er med andre ord mange ting å ta tak i når 10.4 endelig har kommet ut til brukerene. Det er vesentlig bedre at Apple faktisk retter feil og gjør forbedringer de ikke har funnet i løpet av beta-perioden, enn å gjøre som Microsoft som venter 1 år før de slipper en Service Pack. Kjenner man Apples historie så vet man at Apple alltid har gjort det slik de gjøre det nå. Dette er ikke nytt.

metrom

Ser dere har rettet den. Du hadde tidligere en å mellom "enklere og sikrere".

CreeVal

Nå er det faktisk en bra ting at oppdateringene kommer så pass fort som de gjør...
Det er jo et tegn på at Apple faktisk bryr seg, det mener nå jeg i allefall...

Hugin

Slik husker jeg det fra skoletiden:

Å brukes kun om ordet etter er et verb i infinitiv. Men det kan selvsagt være korrekt med OG foran verb i infitiv.
Om en er i tvil kan en formulere setningen i fortid. Om verbet stadig brukes i infinitiv, skal det være Å: Hoppet OG danset. Hoppet for Å vinne.

thomasbs bilde

thomasb

Det var veldig interessant å observere hvor åpne Apple var for endringer/forbedringer på/i Mac OS X på WWDC. Det skulle vel egentlig bare mangle :-)

På fredagen var det egne sessions satt av til spørsmål og tilbakemelding. Jeg var på den som het "Aqua and Mac OS X User Experience - Feedback forum". Salen var stappfull, og det kom mange spørsmål og tilbakemeldinger. Apple gjorde audio-opptak av alle slike sessions, for å bruke senere, i tillegg til at de hadde folk som satt og tok notater av det som ble sagt. På scenen satt folkene som var ansvarlige for områdene sessionen omhandlet.

Apple sa også flere ganger, at vi måtte fortsette å sende inn feedback via Apple sine nettsider. De tar alle innlegg seriøst. I tillegg kan ADC-medlemmer sende inn bugreports via denne siden: http://developer.apple.com/bugreporter/

Edwis bilde

Edwi

Macinsander
"Å" er det vi kaller et infinitivsmerke og skal stå foran et verb i infinitiv. å leke, å spille m.v.. "Og" er et bindeord som binder sammen to eller flere substantiver og/eller verb. Her er det mange som gjør feil. Det samme gjelder den ubestemte artikkel "et" og tallordet "ett". Det siste her skal altså kun brukes hvis du i stedet kan sette tallet "1" foran.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai