Forhåndsbestill Sims 2 på AppleStore

På AppleStore kan du nå forhåndsbestille Sims 2 for Mac. Spillet har til nå kun vært tilgjengelig for PC, men slippes for Mac OS X senere denne måneden.

Apple har følgende å si om spillet: "I The Sims 2 kan spillere for første gang kontrollere Simmene gjennom et helt livsforløp og alle de store øyeblikkene i livet deres. Alle valg du gjør påvirker livet til Simmen på en relevant og dramatisk måte. Spillere kan nå følge Simmene fra vugge til grav og oppfylle målene de har i livet."

Kilde: AppleStore Norge

Tags:

Otsego

Flere har fått tilsendt spillet allerede, og jeg har hørt en del kommentarer om at dette er den verste porten noensinne. Det går utrolig tregt på de fleste maskiner, en PowerMac G5 2.5 GHz med et nVIDIA GeForce 6800 Ultra skjermkort klarte ikke på takle spillet på de laveste instillingene en gang. Likevel har det kommet kommentarer at folk klarer å kjøre spillet fint på en eMac. Mulig det er en bug i spillet.

mvh.
Christian S.
http://mac1.no/user/466 / christian@exonite.com
Min første post: http://mac1.no/phpBB2/viewtopic.php?t=1112

Nikoraisans bilde

Nikoraisan

det er derfor jeg føler for å laste ned spill først. for å teste om de er noe tess på maskina jeg skal spille det på...om det du sier er sant, poznix, tror jeg jeg dropper det. får se hvordan det kjører på min imac, da.

http://mac1.no/user/1391

Fluppy

Har en Ibook G4 med 800mhz og 640mb ram.
Vil det være mulig i det heletatt for meg å spille sims2?

G-Macs bilde

G-Mac

Sånn som det ser ut... nei, men det er jo verdt å prøve da, for det ser ut som om det er mye on og off, kommer ann på hvor mye flaks du har... ;-)

Linz

Spilte Sims 2 så vidt på PC før jeg skaffet meg PB'en. PCen jeg da spilte det på hadde 2,4GHz prosessor, 1GB ram, og et ATI Radeon 9800 Pro (128MB) skjermkort. Det lugget der (men var spillbart), og det får meg til å tvile på at Mac-porten er spillbar på annet enn highend maskiner.

jpm

Jeg har en PB 17" 1 GHz, 1,5 GB RAM, med for dårlig grafikkort.

Jeg fikk spillet i dag. Og det meste så ut til å fungere i starten. Men da jeg kom inn på et nabolag, så forsvant all grafikken som ligger på toppen. Dialogruter, infopanel (eller hva den heter den greia som alltid ligger nederst i skjermen og som forteller deg hvordan simmen din har det), alt sammen. Bare selve «bildet», plenen og husene og slikt var på plass.

Men når jeg scrollet bortover ved å kjøre musa bort i ene kanten, da dukket alt opp, og jeg kunne finne posisjonen til det valget jeg ville ha. Jeg måtte være kjapp, for rett etter at bildet ikke scrollet lenger, så forsvant infopanelet igjen. Men jeg kunne klikke på «knappen» (som jeg ikke så, men visste sånn ca. hvor var). Så måtte jeg sitte der og scrolle til høyre og venstre, da, for se hvor jeg var sånn at jeg kunne få gjort noe som helst.

Nei, må vel være snill med samboeren fremover sånn at jeg få låne den litt nyere 12"-eren hans :)
På den fungerte spillet helt fint (kjørte ikke på optimal grafikk).

Og så blir det vel en Mac mini snart...

judith

bananatalies bilde

bananatalie

Jeg har bestilt en macbook nå med 250 GB, og 2 GB Hukommelse. Jeg rota litt rundt på nett til jeg fant dette på play.com;

"Technical Details
Rating 7+ (PEGI)

Minimum Requirements For Mac only
Mac OS X 10.3.8 or later
1.2GHz PowerPC, G4 or G5
256MB RAM (512MB recommended)
3GB HDD Space
ATI Radeon 9000, GeForce FX5200 or equivalent
DVD-ROM Drive
This information is based on specifications supplied by manufacturers and should be used for guidance only."

Betyr dette at jeg kan spille the sims 2 på min macbook uten problemer?

veeeldig glad for svar :)

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai