Numbers, regneark fra Apple?

Ifølge ryktesiden AppleInsider registrerte Apple varemerket Numbers, 8 juni i år. Apple har ifølge siden hatt problemer med å få solgt kontorpakken deres iWork, og dette kan skyldes mangel på regnearkfunksjonalitet. Er dette begynnelsen på en utvidelse av iWork pakken?

iWork pakken består til dags dato av Keynote og Pages, alt iWork mangler for å virkelig komme opp på nivået til Microsoft Office til Mac er regneark, og hva ville ikke passe bedre en et regnearkprogram med navnet Numbers? Det passer iallefall sammen med navnet Pages.

Det er foreløpig ukjent om Apple har tenkt til å lage en regnearkapplikasjon, og om det gjør det er det ingen (av oss vanlige dødelige iallefall) som vet om de kommer til å kalle den Numbers. Hva som skjer er det kun tiden som kan vise.

Tags:

Moldarin

Godt av Apple om de legger til regneark i iWork.

Håper virkelig ikke det blir en slags mutert utgave fra AppleWorks da...
--
bonAveo widgets

piri

Magnelen av regneark er i alle fall grunnen til at jeg ikke har kjøpt iWorks. Hvis Numbers er regneark og blir inkludert, vil de i alle fall selge ett eksemplar ekstra av iWorks.

Mail vennlig hilsen
Per Arne Flø

ch_knapp

slik iwork er nå er eneste grunn til å kjøpe pakken Keynote. Pages er jo ikke akkurat et mesterverk av et tekstbehandlings/dtp program. Jeg vet ikke om å legge til "Numbers" hjelper så mye.. M$ office er uansett en bedre kontorpakke, med større markedsandel.

Moldarin

OpenOffice er bedre enn Microsoft Office, men folk bruker det ikke pga. at de må betale for det...

Hadde Apple kunne lagt inn iWorks gratis og levert det noen mnd. med nye Mac-er så ville flere oppdaget nytten av programmene. -følger det med som standard får man jo bedre mulighet til det og flere velger å teste ut.
--
bonAveo Widgets

skyfex

For meg er Pages helt genialt. Så lenge du ikke trenger det den mangler (og det er mange som ikke gjør det), så er den helt perfekt til å skrive ting til skole, til hjemmebruk, og til basic jobbruk. Men Keynote var også litt "basic" i 1.0. Men så fikk de masse feedback, og i 2.0 så var den.. perfekt ;)

Tipper det blir samme historie når Numbers kommer ut. Pages får noe av den funksjonaliteten folk savner mest, mens Numbers har det som et regneark program MÅ ha. Apple hører på brukerfeedback, og neste generasjon igjen er iWork perfekt :p

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om iPad, iPhone og iOS

Nettradio i iTunes

Nettradio i iTunes
130 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai